Story Airtrack 3m x 1m x 10cm


2.594,79 kr

Pris: 2.594,79 kr

Special Price 1.182,15 kr RED DEALS - SALE

Pris: 2.594,79 kr

Special Price 1.182,15 kr RED DEALS - SALE

2.594,79 kr
Beskrivelse
Detaljer
Lækre Story airtracks i flere farver af tykkelsen 10 cm og længden 3 meter. Disse airtracks fra Story egner sig perfekt til børn, som en mindre oppustelig "legeplads" til masser af sjov og springende aktivitet. Den kan også anvendes af de gymnaster af alle niveauer, som mangler noget de kan øve deres mange spring og saltomortaler på i hjemmet eller i haven.

Story airtracks kan let kobles sammen med brug af velcroen ved enderne, så man kan få endnu længere springbaner og gå helt amok med vilde kombinationer af spring. Dette er smart for gymnaster, som træner sammen eller også bare gerne vil dygtiggøre deres evner yderligere. Det smarte linjedesign langs midten af airtracken gør også at du lettere kan holde en fin linje af tricks og spring, så du undgå at hælde for langt ud i siderne på din airtrack.
Og med en elektrisk pumpe inkluderet i en lækker taske indpakning, får du rig mulighed til nemt at pumpe airtracken op og tage den med dig rundt i parken eller til stranden.

Så er du gymnast eller søger du en let anvendelig og alternativ "trampolin" til dit barn, så vil en oppustelig airtrack fra Story helt sikkert være noget for dig!
Bedømmelser

Længde:

Airtracks kommer i mange forskellige længder. En typisk "hobby airtrack" som de fleste har stående i haven, er typisk 3-6 meter lange. Jo længere en airtrack er, jo flere spring kan du lave i træk - Så går du efter en airtrack som du kan lave en hel serie på af spring, så skal du op i 5-6 meter lang airtrack. Hvis du kun er ude efter at lave et enkelt eller to/tre spring i træk, så er en airtrack på 3-4 meter nok.

Bredde:

Den typiske bredde på en airtrack er 1 meter bred. Dette er den ideelle bredde for at lave enkelte eller hele serier af spring.

Tykkelse:

Tykkelsen på en airtrack er typisk 10-20 cm. Her er 10 cm det mest almindelige for "hobby airtracks". En airtrack på 20 cm er beregnet til at kunne tage en højere belastning, og der er derfor beregnet for unge/voksne gymnaster.

Konstruktion:

Airtracks er enten bygget med Single Rail eller Double Rail. Her er sidstnævnte den højeste konstruktion for en airtrack, og holdbarheden er derfor markant længere end på en almindelig single rail airtrack.

Volume:

Volumen er angivet i Liter (L), og er det antale Liter en airtrack kan rumme.

Vægt:

Vægten på én airtrack, uden tilbehør.

Pumpe:

Alle airtracks er oppustelige og skal derfor pumpes før brug. Ved køb af de fleste airtracks medfølger der en pumpe. Nogle af de store mærker som Story har inkluderet elektriske pumper på deres topmodeller af airtracks - Dog medfølger der en almindelig håndpumpe hos de fleste andre mærker.

Taske:

For de fleste airtracks er en taske inkluderet, dette er smart til når du skal transportere din airtrack.

Maks. belastning:

Den maksimale bruger belastning for en airtrack er væsentlig for garanti og holdbarheden på din airtrack. Den maksimale brugerbelastning må ikke overskrides, da dette kan skade din airtrack.

Sammenkobling system:

På nogle airtracks er der en sammenkobling system, så du har mulighed for at koble 2 eller flere airtracks sammen. Dette er smart når du vil have en lang airtrack bane, så du kan øve dine lange serier af spring.

Håndtag:

Et håndtag på din airtrack er god at have, til når du skal transportere den rundt.
Specifikationer
Længde 300 cm
Bredde 100 cm
Tykkelse 10 cm
Konstruktion Double Rail
Volume 300 L
Vægt 12 kg
Pumpe Elektrisk pumpe
Taske Inkluderet
Maks belastning 150 kg
Sammenkobling system Velcro
Håndtag Ja