Beskrivelse
Detaljer
En Story 1-persons oppustelig pedalkajak i et sit-on-top design, som er velegnet for begyndere og let øvede roere. Pedalkajakken er perfekt til vandaktiviteter som afslappede roture og fiskeri.

Som nævnt er kajakken designet som en sit-on-top pedalkajak. Dette er specielt godt for begyndere, da de vil få lettere ved at styre og kontrollere kajakken i vandet. For fiskere vil det være helt perfekt at kajakken har pedaler. Dette giver mulighed for afslappet at sidde, mens man stille bevæger sig fremad.
En del af sit-on-top designet er at man sidder højere oppe oven på kajakken. For at øge komforten af denne position, anvendes det medfølgende booster sæde med høj ryg til - så du kan læne dig tilbage og fredeligt bevæge dig frem med pedalerne og den inkluderede pagaj.
Den lette single skin konstruktion med forstærkende double rails og dropstitch teknologi, giver en holdbar og stiv kajak med utrolig høj stabilitet. Udover det har denne kvalitets pedalkajak 3 oppustelige kamre, som har et anbefalet maks. tryk på 10 PSI. Ved at bruge den medfølgende højtrykspumpe, vil du på ingen tid kunne pumpe denne 1-persons kajak op.

Når du køber denne oppustelige pedalkajak, får du en pumpe, finne og pagaj inkluderet i købet. Samt en funktionel taske med hjul, så du let kan tage det hele med dig rundt.
Så hvis du elsker at fiske eller gerne vil ud og ro hyggelige ture på vandet, vil denne oppustelig Story 1-persons pedalkajak lige være sagen!
Bedømmelser
Specifikationer
Længde 396,24 cm
Bredde 95 cm
Vægt 32 kg
Max belastning 170 kg
Anbefalet belastning 160 kg
Finner 1 x Fjernbar Finne
Maks benlængde 120 cm
Sæder 1
Antal pagajer medfølger 1
Konstruktion Single Skin, Double Rail
Teknologi Dropstitch
Oppustelige kamre Triple
Pumpe Inkluderet
Anbefalet Maks Tryk 10 PSI
Taske Inkluderet
Taskestørrelse 50 x 37 x 100 cm