Beskrivelse
Detaljer
En oppustelig 1-person pedalkajak til alle begyndere og let øvede, som elsker at fiske og ro kajak. Pedalkajakken er oplagt til fiskeri og er perfekt til campingferie og hyggelige weekendture i sommerhuset.

Som en oppustelig pedalkajak med single skin, double rails og en dropstitch teknologi i kajakkens bund. Får du en slidstærk letvægtig kajak med en kraftig og ultra stiv bund. Hvad dette konkret betyder for dig og brugen af denne kajak, er at du vil opleve en høj stabilitet, og at du vil have super nemt ved at styre kajakken rundt i vandet.
Designet for pedalkajakken kaldes en sit-on-top kajak, hvilket betyder man sidder oven på den. Til denne følge der et enkelt booster sæde med høj ryg, så du afslappet kan læne dig tilbage og bruge pedallerne til at komme fremad. Sit-on-top kajakker er brugervenlige for begyndere, da de er mere stabile og lettere at kontrollere. Denne kajak er lavet med hele 3 oppustelige kamre med et anbefalet maks. tryk på 10 PSI. Med den inkluderede højtrykspumpe, vil du hurtigt kunne pumpe hvert kammer op på ingen tid.

Der følger både en pagaj, en pumpe og finne, samt en taske med hjul med ved køb. Så du hurtigt kan komme afsted ud på vandet og nyde godt af flere timers sjov vandaktivitet med denne oppustelige pedalkajak.
Bedømmelser
Specifikationer
Længde 438 cm
Bredde 90 cm
Vægt 32 kg
Max belastning 165 kg
Anbefalet belastning 155 kg
Finner 1 x Fjernbar Finne
Maks benlængde 120 cm
Sæder 1
Antal pagajer medfølger 1
Konstruktion Single Skin, Double Rail
Teknologi Dropstitch
Oppustelige kamre Triple
Pumpe Inkluderet
Anbefalet Maks Tryk 10 PSI
Taske Inkluderet
Taskestørrelse 50 x 37 x 100 cm