Hjelme

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Brug altid skihjelm
Ski og snowboarding er begge vildt sjove sportsgrene med masser af fantastiske øjeblikke. Dog kan det for begge på ingen tid gå hen og blive farligt. Derfor er det klogt og smart at bruge skihjelm, så du kan sikre dig selv en masse langt bedre oplevelser på skiløjperne og i snowboardparkerne.
Du vil ikke alene se smart ud, du vil også få en helt igennem fortæffelig beskyttelse, som ovenikøbet kan være årsagen til at du kommer hjem fra ferien i god behold og i live. Derudover er langt de fleste af moderne skihjelme i dag produceret i yderst lette materialer, som både sikre effektiv beskyttelse, men også har komforten i orden.
Alt i alt vil dette samlet være med til at du, med din smarte skihjelm på, kan føle dig tryg og sikker, og herved nyde godt af enten dine ski aktiviteter eller dit snowboard sjov.

Skal sidde tæt og ordentligt
En skihjelm skal være tætsiddende og passe til lige netop din hovedstørrelse. Derfor gavner det kun at anskaffe sig en model der kan justeres i størrelsen. De fleste kvalitetshjelme kan justeres i nakken. Desuden er det en god ide med åndbarhed, som typisk kan ses med nogle ventilationshuller øverst i toppen af skihjelmene. Med pasform, komfort og åndbarhed sikres der en optimal hovedbeskyttelse, en behagelig og komfortable hjelm.

Fede features for kvalitets hjelme til ski og snowboarding
Skihjelme fremstilles oftest med varmeisolerende for, der holder dig og dine ører godt varme. Andet godt moderne skihjelme kan være forsynet med at eksempelvis indbyggede højtalere med medfølgende ledning til diverse enheder, så du kan høre dine favorit hits ræsende ned a bjergene, ramperne, pisterne osv. Derudover kan skihjelme af kvalitet være lavet med funktionsdygtige spænder til ski/snowboard briller, samt hagestroppe, der med lethed kan åbnes og lukkes, samt tilpasses til lige netop din hovedform.

Du kan finde en hjelm, og du kan også finde en hjelm - alle og enhver kan finde en hjelm lige efter deres smag!
Her på vores side vil du kunne finde mange forskellige modeller af ski og snowboard hjelme. Masser af fede designs og pæne farver, så du uden tvivl kan finde en lige dig og din personlige stil. Derudover fås de mange modeller også i forskellige størrelser så både mænd, kvinder og børn kan få en skihjelm der passer helt perfekt. Så slå dig løs på skiferien udrustet med en af vores mange lækre skihjelme her i vores shop.