Smith Scabs Safety Gear Pro Håndleds Stabilizer


325,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Disse håndleds beskyttere er fremstillet af åndings venlige neopren med forstærkede bindinger og en tæt lukket mikro syntetisk neopren håndflade for at give en handsker fornemmelse.

Passer let under dine handsker og giver pålidelig håndledsbeskyttelse og støtte til Mountain bikers, snowboarders, skateboarders og derby girls. Høj densitet og modstandsdygtige splints er placeret foran og bagpå håndleden for god støtte. Forstærket dobbelt syninger gennem hele beskytteren. Signatur Smith Elastik støtte strop inde i foringerne for bedre komfort. Håndflade splint for dækning og energi spredning. Solgt som et par.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til køb af håndledsbeskyttere

Det er vigtigt, at det beskyttelsesudstyr man bruger sidder som det skal. Ellers kan det ende med, at man undlader at beskytte sig selv og derved kan komme slemt til skade. Lige meget om man er begynder eller øvet, bør man bruge håndledsbeskyttere. Både for at beskytte sig selv ordentligt, men også for bedre at turde tage de ekstra skridt, der skal til, når man føler sig godt beskyttet og tryg.

Der findes forskellige typer for håndledsbeskyttere i en variation af materialer med forskellige låsefunktioner i form af enten spænder, strop, selvklæbende tape osv. Om man vælger den ene eller den anden type er en smagssag for de fleste, men alle håndledsbeskyttere der findes på siden er den bedste kvalitet tilgængelig. Produkterne giver god beskyttelse og komfort, så der ingen undskyldning for ikke at beskytte sine håndled. 

Størrelser for håndledsbeskyttelse. Vi har lavet en guide til dig, så du kan se hvilke der passer dig.


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Størrelse X-Small Small Medium Large X-Large
Vægt 40-50 kg 50 + kg 50 + kg 50 + kg 50 + kg
Højde 130-150 cm 150-160cm 160-170 cm 170-180 cm 180 + cm