Beskrivelse
Detaljer
Her er nogle af de lækre funktioner af Smith Scabs Knee pad:

- Aftageligt skum *Dette giver dig mulighed for at vaske de brugte puder.
- Triple lag skum *Er godt for besyttelse af knæene. Anbefalet for god komfort også!
- Butterfly Closure straps *Det er ikke længere nødvendigt at tage skoene af, for at få knæbeskytterene af. Bare åben og spænd på. Perfekt til justering, så de passer som de skal.
- God længde og bredde, så de ikke bevæger sig eller sidder for tæt ved knæet.
- Double strap *Den øverste og nederste strap sikre knæbeskytteren, så der ikke forkommer bevægelse eller glidning. Anvendes med elastik straps af højere kvalitet, så den holder bedre fast.
- Slidbestandigt materiale *Lavet af materialer af højeste kvalitet, så dine knæ får den bedste beskyttelse muligt.
- Aftagelig Cap *Smart for at have fleksibilitet til at kunne skifte cap, hvis den er slidt ned Der er ingen grund til at købe et nyt set knæbeskyttere, bare fordi capen er slidt ned.
- Pakken leveres med både venstre og højre knæbeskytter.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af knæbeskyttelse:

Når du måler dine knæ skal du gøre det lige under knæskalden for at få de korrekte mål. Det er vigtigt, at du måler på bar hud, så du opnår det bedste og mest optimale resultat. Dvs. ingen bukser når du måler rundt om knæet. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Vær opmærksom på, at størrelsesguiden kun er vejledende.

For at undgå smertefulde og langvarige knæskader ved brug af skateboards, rulleskøjter eller løbehjul er det smart at bruge knæbeskyttelse. Beskyttelsen skal passe så perfekt som muligt, så det ikke irriterer eller er i vejen. Nedenfor findes vores guide til at undgå dette og derved få beskyttet dine knæ ordenligt og effektivt. Derefter er der også en video med en af vores eksperter, der giver en kort og god forklaring.


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Knæ Størrelse 22-25 26-29 30-33 34-39 39-44