Filtrering

Surfskate


 

1 til 24 af 164

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 164

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Surfskates

Surfskates er en forholdsvis ny type longboards, oftest med et typisk surfbsdesign. Det helt særlige ved et surfskate er dets evne til at op en magisk surf-agtig følelse, når man skater på gaden.

Begynd dit surf eventyr på land

Grundlæggende er det trucks designet, der gør landsurfing muligt. Surfskate-trucks har en ekstra rotationsakse end hvad man finder i almindelige skateboards, hvilket giver mulighed for den exceptionelle surfskate-carving. Takket være den bredere bevægelse ved næsen af boardet er surfskates som mere livlige cruiserboards. Udover det er mange andre features såsom boardsmaterialer samt de strre, blødere hjul, de samme som i klassiske longboards og cruisere.

Hvis du gerne vil lave en masse carving pboard, der er mere kompakt og giver mulighed for hurtigere sving, kan et surfskate være det bedste alternativ til et longboard.

Udover de klassiske surf-formede boards, kommer vores komplette surfskates i mange forskellige designs og størrelser. Udforsk vores brede udvalg af komplette surfskates.

Surfskates er for alle

Alle kan køre på et surfskate, fra begyndere til øvede skatere i alle aldre.

Surfskates er det perfekte værktøj til at forbedre din carving eller lære denne teknik fra bunden. Den bredere form giver mulighed for højere stabilitet og fod plads, hvilket gør disse boards meget begyndervenlige. Når du først har lært at carve, vil du opleve det helt særlige flow af bølge-riding p land.

Surfskates er også velegnede til børn, der leder efter et sjovt bræt med meget bevægelse, for at begynde at lære noget cruising, pushing og seje surf manøvrer. For groms, de super seje surfer- og skaterbørn, er surfskates den helt perfekte ledsager til dagene væk fra stranden eller for at bekræfte deres surf evner på vejen.

For yngre børn kan du overveje at starte med en minicruiser.

Vælg og personliggør dit surfskate

Du kan basere dit valg af surfskate på en kombination af anbefalingerne fra størrelsestabellerne og din foretrukne surfestil. Generelt er bredere, større surfskates ideelle for nybegyndere. Til mere avancerede skatere eller dem, der vil have en lynhurtig progression, anbefaler vi lidt mindre størrelser - så dreje- og carving potentialet af dit surfskate bliver optimeret.

Hvis du ønsker at konvertere dit cruiserboard til et surfskate, kan du udskifte dine trucks til et nyt sæt klassiske surfskate-trucks. Hvis du skal skifte hjul og lejer eller gerne vil opfriske dit surfskate med en ny griptape eller hardware, kan du kigge på vores kategori af surfskate komponenter.