Freestyle / Freeride

1 til 24 af 88

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 af 88

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Freestyle & Freeride

Freeridelongboards er som regel symmetriske, også kaldet for twintip. Det betyder, at du kan skate i begge retninger uden problemer. Freeride longboards kan bruges til lidt af hvert, men er især gode til at udføre masser af spins og tricks, mens man slider afsted. Dette gør selvfølgelig, at freeriding er lidt mere avanceret i forhold til cruising. 

Et deck til freeride longboards er typisk ikke med særligt meget flex, hvis noget overhovedet. Derudover er hjulene små og hårde, da dette sørger for, at man kan skate stabilt og hurtigt.

Freeride longboards er for dem, der vil have et mere alsidigt longboard, man som nybegynder også vil kunne dygtiggøre sig med.

Longboards til freestyle er formet med en kicktail, der gør det muligt at poppe ens longboard op fra jorden, og herved udføre en række blærede tricks. Decket er lavet med masser af flex og er derfor vildt fast.

Freestyle longboards har hårde og små hjul, da dette giver en bedre fart og gør manøvrer lettere, samt mere responsive.

Freestyle longboards er til dem, der elsker sjov og vilde tricks, og som har svært ved at vælge mellem et skateboard eller et longboard. Med et freestyle longboard får man lidt af hvert i ét og samme board.