Filtrering

Longboard


 

49 til 72 af 422

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

49 til 72 af 422

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Longboards

Et longboard er groft sagt et forvokset skateboard, hvor begge trucks sidder omvendt og hjulene er større og blødere. Det gør longboardet til et meget komfortabelt board, som kan klare alle typer af asfalt.

Sporten Longboarding er blevet stor i Europa, hvor man i de seneste år har fundet glæden ved at kunne suse byen rundt på longboards. Om det er på vej til skole eller ned ad den stejleste bakke, med et longboard får du en kombination af den eftertragtede surf-feeling og et board med fantastisk kontrol.

Begynd dit longboarding eventyr

Du kan begynde at lære at stå på et longboard uden skateboarderfaring. Den store størrelse på brættet giver fremragende stabilitet, og de store, bløde hjul er meget stødabsorberende. De større hjul giver også mulighed for hurtigere og mere effektiv kørsel sammenlignet med klassiske skateboards. Som en øvet skater ønsker du måske at træne freestyle eller dansetricks eller at opleve adrenalinen ved downhill longboarding.

Komplette longboards er en fantastisk løsning for skatere på alle niveauer. De kan have mange forskellige opsætninger, og hvis du lige er startet med longboarding, er deckform og fleksibilitet de to nøgle-features, du skal se på. I modsætning til klassiske skateboards kan longboards have meget fleksible decks og mange forskellige designs, som påvirker kørestilen.

For at læse mere om de forskellige longboard-former og -designs, så find vores guide til longboarding.

Longboard - Et navn, mange boards

Ethvert longboard kan bruges til transport og cruising. Det vil sige, at du effektivt kan køre fra A til B på alle boards, og du kan også cruise – typisk få fremdrift ved at flytte din vægt fra den ene side af boardet til den anden. Longboards er dog også lavet til specifikke formål. De fire hovednavne du kan finde i longboarding er:

- Freestyle og freeride longboards: Oftest med twintip og kicktails kan disse boards køre begge veje og blive "poppet" i tail - dette giver mulighed for spins og tricks. Mens freeride longboards giver dig mulighed for at lege med board-sliding, er det freestyle boards, der har det bedste potentiale til at udføre avancerede tricks.

- Downhill longboards: stivhed og stabilitet er nøgleord for denne slags boards. De er lavet til fart og har stive deck og trucks, samt board-shapes, der giver det højest mulige greb og kontrol.

- Dancing Longboards: længere boards med god fleksibilitet og masser af plads til dansetricks – så du bogstaveligt talt kan gå på brættet, mens du rider og udfordrer din balance.

Vælg og personliggør dit longboard

Vi anbefaler, at du vælger dit longboard efter brug og foretrukne kørestil. Hvis du er i tvivl, er de mest alsidige boards freestyle/freeride longboards med stiv til medium flex – så du vil være garanteret stor fornøjelse i cruising og mulighed for at inkorporere tricks i din skating.
Endelig, for små børn kan du overveje en minicruiser.
Hvis du gerne vil bygge dit eget board fra bunden eller ønsker at udskifte nogle komponenter såsom hjul, lejer, griptape, deck eller trucks, kan du se på vores kategori af longboard-komponenter.