Trick Skateboard

Filters
Filters By
Pris
View as Grid List

Items 145-154 of 154

Best Sellers
Most Viewed
Price: low to high
Ny
Position
Min. Qty Allowed in Shopping Cart (B2B)
Set Ascending Direction
View as Grid List

Items 145-154 of 154

Best Sellers
Most Viewed
Price: low to high
Ny
Position
Min. Qty Allowed in Shopping Cart (B2B)
Set Ascending Direction

Trick Skateboard

I kategorien her vil du kunne finde alle vores trick skateboards for både store og små, begyndere og professionelle. Der er massevis af designs i forskellige farver og størrelser, så er du vild med tricks og elsker du skateboarding, er vi fuldt sikre på at du vil kunne finde et skateboard for dig og dine behov.

Værd at vide – Købsguide til trick skateboards

Er du begynder indenfor skateboarding, eller i tvivl om noget for dit trick skateboard. Så henviser dig til at læse mere i vores brede købsguide til trick skateboards. Her har vi samlet alt som vi mener er værd at vide, og som kan hjælpe dig med at danne et godt overblik over hvad du eventuelt måtte søge i et skateboard. Du vil også kunne læse om de enkelte dele et skateboard består af og hvad de hver især medvirker til.
Læs mere i vores købsguide til trick skateboards her.

Størrelsesguide til trick skateboard – Hvilken størrelse er til dig?

Du kan også få hjælp til hvilken størrelse skateboard du skal vælge. Vi har lavet en let og vejledende størrelsesguide med illustration, som du kan anvende i starten til du selv danner dig dine egne præferencer i forhold til din komfort, køreglæde og behov.
Find her vores størrelsesguide til trick skateboard.

Hvad er et trick skateboard?

Et trick skateboard er som navnet lyder et skateboard til tricks. Deres kendetegnede og klassiske design gør dem perfekte til tricks og rampekørsel, og disse skateboards benyttes derfor også mest til street skating og/eller vilde tricks i skaterparken. Hvis du modsat hellere er til cruising og carving, vil et longboard være mere oplagt end et trick skateboard.
Se her alle vores kvalitets longboards.
Grundlæggende kan et trick skateboard kendes på den simple deck form, og de runde og typisk mindre, samt hårdere hjul. Et skateboard til tricks af høj kvalitet er oftest lavet af materialet canadisk ahorn, da det er et superstærkt og solidt træmateriale med en god holdbarhed.
Alle vores trick skateboards er i høj kvalitet og egner sig til freestyle og street skating, samt park og rampekørsel. Du kan finde skateboards i samtlige størrelser, så både voksne og børn kan finde et passende til deres højde og skostørrelse.
Se her alle vores skateboards til børn.
Eller se her vores mest populære trick skateboards for alle.

Hvem er trick skateboards til?

Trick skateboards er til alle, både store og små. Om du er begynder og vil kaste dig ud i sjov freestyle skating, eller professionel klar til det hele og mere til. Så tilbyder vi en stor samling af trick skateboards, som kan benyttes af alle med hver deres speciale indenfor freestyle skateboarding.
I starten som begynder vil du få mest ud af at vælge et af vores komplette trick skateboards. Da du herved sikrer dig at hver del passer med hinanden og typisk også vil kunne spare lidt penge. Med tiden som man dygtiggør sig selv og måske får blod på tanden for at blive pro skater, kan du kombinere dit eget trick skateboard til alle dine behov og præferencer. Vi sælger alle dele til trick skateboards her i shoppen, så du let kan finde alt du skal bruge af både hjul, deck, trucks, griptape osv.
Find her alle vores dele til trick skateboards.
Så hvis du er vild med tricks, som kickflips, grinds og slides, og du elsker vilde højder på ramper i skaterparken, så er et trick skateboard til dig.

Udstyr til skateboarding

Som med al sport kræves der ligeledes udstyr til skateboarding. Det kan nemlig hurtigt gå galt ved rampetricks og/eller når du laver grinds og slides med hård asfalt som underlag i en udendørs skaterpark. Derfor anbefaler vi kraftigt at du altid udruster dig med både hjelm og 3-paks beskyttelse i form af knæ-, albue- og håndledsbeskyttere. Vi anbefaler både dette for begyndere og professionelle skatere til alle deres skaterture – hav altid din sikkerhed i top!
Find her alt vores beskyttelsesudstyr til skateboarding.
Udover beskyttelsesudstyr er der også en masse ekstra grej, som kan være smart at anskaffe sig som skater. Heriblandt kunne det eksempelvis være ekstra hjul og/eller griptape, så du er klar til når dit skateboard med tiden bliver slidt ned.
Noget sidste som kan være smart for begyndere, der gerne vil øve sig eller dem som aldrig kan få nok af tricks og hop, er en mobil rampe og rail. Vi har mange forskellige ramper og rails her på siden, som kan benyttes til at øve sig i haven eller i nærområdet ved dit hjem.
Se her alle vores ramper og rails til skateboards.

Andre board typer og andet som er værd at tjekke ud

Hvis du er usikker på om det er et trick skateboard du skal vælge, kan du også tjekke vores andre typer boards ud. Vi har både longboards, surfskates og minicruisers, som måske er hvad du reelt søger som skater.
Se også vores smarte tøj til skatere her.