Filtrering

Cruiser


 

1 til 24 af 305

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 305

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cruiser Boards

Cruiser boards er skateboards med mange af de samme specifikationer som longboards, blot i en mindre udgave. Deres design minder om de surfformede boards fra skateboardingshistoriens begyndelse: altså boards med en smal nose og ofte en kicktail for bedre kontrol og styring.

Hvad er cruisere til?

Med disse boards er det naturligvis cruising-aspektet ved skateboarding/longboarding som er i fokus, så et behageligt ride er topprioritet. Dette opnås med store stødabsorberende hjul, et deck med medium flex og fleksible trucks. Cruiser boards er beregnet til at være kompakte og praktiske – og deres stilfulde retrodesign går aldrig af mode!

Cruisers er de perfekte boards til transport og til at lære grundlæggende skateboard-teknikker såsom drejning, carving og pushing. Men hvordan kan disse boards sammenlignes med longboards, skateboards og surfskates?

Cruisere VS longboards

Longboards er på grund af deres størrelse beregnet til at give det mest behagelige ride som muligt og er måske derfor begynderes store favorit. Med en cruiser har du næsten den samme oplevelse - bare på et mere kompakt board.

Som nybegynder kan du helt sikkert starte med et cruiserboard, da du hurtigt vil kunne vænne dig til den mere begrænsede plads på decket. Hvis du er en mere avanceret rider, vil du være i stand til at forbedre dine carving- og push-teknikker og pifte cruisingen til med nogle tricks.

Cruisers VS freestyle skateboards og surfskates

Hvis du er mest til street tricks, er et klassisk skateboard at foretrække, mens du kan bruge cruiseren som et ekstra board for at få bedre board-feeling, når du ikke er i skateparken. At køre på en cruiser vil uden tvivl hjælpe dig i din skate-progression, da det at kunne skate komfortabelt er grundstenen af street skateboarding.

Ligeledes er det at øve sving, cruising og carving grundlaget for surf-skating, så cruisere er lige så gode til newbie-surf skatere. Selvom du kan betragte en surfskate som en cruiser, har klassiske cruisere ikke den ekstra mobile front-truck, som er typisk for surfskates.

Hvilken størrelse cruiser board skal jeg vælge?

Næsten ethvert board er velegnet til cruising. Derfor kan du i denne kategori finde et meget stort spænd af boards i forskellige størrelser og designs. Den rigtige størrelse på en cruiser er for det meste et spørgsmål om personlige præferencer.

Generelt gælder det, at jo mindre boardet er, desto lettere er det at udføre intensiv carving og skarpere sving. Et større board har højere stabilitet med en smule mindre reaktionsevne og er især velegnet til at tilbagelægge længere afstande.

Til små børn anbefaler vi at kigge på minicruisere.

Kør komfortabelt på dit cruiser board

For at få et behageligt og sikkert ride på dit cruiserboard, anbefaler vi at bære beskyttelsesudstyr. På denne måde vil du ikke kun undgå mange skader, men også opnå højere selvtillid, mens du skater. For at personliggøre dit cruiser board eller for at udskifte enkelte dele såsom lejer, hjul og griptape, har vi et udvalg af cruiser reservedele.