Leveringsinfo

Vi har lavet denne oversigt, for at gøre det nemt at se leveringsmuligheder, pris og estimeret tid til følgende lande: Danmark, Grønland og Færøerne.

Leveringstid

Estimeret leveringstid for standard levering er 1-2 hverdage. Den forventede leveringstid kan ses når du bestiller din ordre. Bemærk at ordren sendes først, når alle varer er på lager.

Forsendelse: Priser og leveringsmuligheder

Vores fragtpriser afhænger af hvilken fragtmetode du vælger:

Levering til Danmark Forventet leveringstid Ordre: 0-249 kr Ordre: 250-599 kr Ordre: 599 kr +
Afhentning i butik (2300, KBH S) Online handel ikke muligt Gratis Gratis Gratis
Click & Collect (4100, Ringsted) 30 min. Gratis Gratis Gratis
GLS-Pakkeshop - Valgfri pakkeshop 3-5 hverdage 49 kr 29 kr Gratis
GLS-Pakkeshop - Valgfri pakkeshop 1 hverdag (Ved bestilling inden 16:00) 69 kr 49 kr 19 kr
GLS - Arbejds-adresse / Hjemme-levering 3-5 hverdage 59 kr 39 kr 9 kr
GLS - Arbejds-adresse / Hjemme-levering 1 hverdag (Ved bestilling inden 16:00) 79 kr 59 kr 29 kr

 

Levering til Grønland og Færøerne Pris
GLS: Levering til din adresse 300 Kr

Bemærk:

  • Nogle af vores produkter bliver klassificeret som overdimensionerede af GLS og vil derfor blive sendt med DSV. Der vil ikke være ekstra udgifter, og vi sender en mail til dig med dit DSV tracking nummer. Der vil kunne forekomme længere leveringstid ved bestilling af overdimensionerede vare.
  • Click & Collect: Hent din bestilling man-fre mellem 10-16. Adresse: Odinsvej 19, 4100 Ringsted. Kan afhentes straks efter bestilling.

Tracking

Du kan se din ordre under Kontakt

Når din ordre afsendes, vil du automatisk modtage en e-mail med forsendelsesnummer og link til tracking. Du kan klikke på linket i mailen for at se din ordrestatus

Told og moms

Hvis du køber fra Kitedanmark, vil du ikke blive pålagt yderligere gebyrer som moms eller told, udover den pris, som fremgår ved køb. Læs mere i vores Handelsbetingelser

Hvis du handler gennem Kitedanmark i et land uden for EU , som Færøerne, kan du få refunderet moms. For at modtage en refusion på den betalte moms, skal vi bruge en original faktura med et told stempel. Vi skal modtage Fakturaren gennem normal post, og det skal sendes inden du rejser ud a landet. OBS, fakturaren skal være modtager 2 måneder efter at varen er eksporteret ud af EU. Der vil blive oprævet et adminstrationsbegyr på 125 kr. for hver faktura der skal refunderes. Vi trækker gebyret fra det beløb, du skal have refunderet.