Sommerens hotteste tilbud

Sommerens hotteste tilbud

Sommeren er på vej og selvom der som sædvanlig er stor forvirring om helt hvornår den rammer, og om den overhovedet bliver varm i år. Ja, så kan du være sikker på at vi står klar med nogle helt vildt vanvittig hotte sommertilbud.

Hvilken sommer aktivitet du mest er til, er lige meget, om det er de rolige SUP eventyr på vand, flippede freestyle kitesurfer stunts, noget ræs og rul på løbehjul eller med rulleskøjter, eller fed cruising, samt monster seje tricks på et skateboard eller en BMX cykel.

Så er der helt sikkert nogle sommertilbud her forneden der vil gøre dig helt blød i knæene og varm indeni af glæde og ren lykke over at du snart kan komme udenfor igen og hygge dig med lige netop produktet, som du har købt til en hammer lækker og superhot sommertilbudspris!

Husk på at vi hos KiteDanmark tilbyder 365 dages returret.
Er du sent ude? Vi tilbyder dag-til-dag levering med GLS.

Et billede

Sanuk Sandaler til Mænd, Kvinder & Børn

77,-

Før 399,-


For virkelig at sparke sommeren i gang, tilbyder vi disse ultra behagelige sommer Sanuk Sandaler til alle køn og aldre. Perfekt til afslapning, solslikkeri og hyggelig ture på stranden.

Et billede

Annox Air Trådløse Høretelefoner

299,-

Før 999,-


Nu hvor vejret klarer op og luner godt, kan du endelig komme ud og motionere lidt igen. Men selvom fuglesang og lyden af en let kølig brise i træerne er dejligt nok i sig selv, så er der intet der slår den lækre lydkvalitet for disse Annox Air Trådløse Høretelefoner. Genial til løbeture og fitness, hvor musik bare altid gør livet bedre!

Et billede

NKD Instinct Oppustelig SUP

2.499,-

Før 4.999,-


Er du til hyggelige stunder på roligt vand? Er du til yoga? Elsker du at padle og ligne en million der er i et med sig selv? Så er SUP's og paddleboarding lige noget for dig! NKD Instinct er en oppustelig SUP af højeste kvalitet, hvilket gør den let at have med til stranden for en hurtig tur på vand!

Et billede

NKD Octane V3 Tricks Løbehjul

599,-

Før 1.399,-


Løbehjulshallerne er sjove og super velegnede til trick løbehjul. Der er dog intet som en klar himmel og lidt sol for oven, der får asfalten til at se så indbydende ud. Så hvorfor ikke ta' tricks løbehjulet NKD Octane V3 ud på en tur eller to, eller endnu flere, og vælt gaderne omkuld med massevis af blærede løbehjulstricks!

Et billede

Story Cruiser Skateboard

199,-

Før 249,-


Solen skinner, himlen er blå og tiden er kommet til lidt skateboard cruising sjov. Der er intet bedre end Story Cruiser skateboards til at hjælpe dig med at få skabt nogle fede minder at fortælle og dele. Så hvad venter du på? Vælg dit favorit skateboard og kom afsted, du skal ud og brænde asfalt med Story!