Gaveidéer til Konfirmation

KiteDanmark's Top 5 Gaveidéer til Konfirmanden

Er du også på bar bund når det står til, at finde den helt rigtige gave til konfirmationen? Vi oplever at rigtigt mange af vores kunder, ringer og efterspørger den gave som konfirmanden bliver ellevild med! Derfor har vi valgt, at lave en top 5 over de produkter som egner sig bedst til en konfirmation.

Husk på at vi hos KiteDanmark tilbyder 365 dages returret.
Er du sent ude? Vi tilbyder dag-til-dag levering med GLS.
Et billede

Annox Gold V2 Actionkamera

999,-

Før 2.499,-


Dette er klart vores mest populære gave til konfirmationen. Dette smarte lille actionkamera kan konfirmanden montere på alt hvad han vil: ski, snowboard, skateboard, surfboard, løbehjul osv. Der er ingen grænser for hvad man kan bruge dette actionkamera til.

Et billede

NKD Instinct Oppustelig SUP

2.499,-

Før 4.999,-


Vi går sommeren i møde nu, og det nyeste indenfor legetøj til unge og voksne er SUP surfing. Så er konfirmanden glad for vand, så er en oppustelig SUP genial! Når SUP'en er pakket sammen, så fylder den ikke mere end en stor rygsæk, og konfirmanden kan derfor med lethed selv cykle ud til stranden med sin SUP på ryggen.

Et billede

Naked Tokyo Longboard

899,-

Før 1.899,-


Longboarding har længe været populært i Europa, men det er først de sidste år at det for alvor har slået sig igennem i Danmark. Derfor er longboarding en af nutidens største trends for både piger og drenge.

Et billede

Annox Pulsar Trådløse Høretelefoner

299,-

Før 999,-


Alle unge drenge og piger elsker musik. Vi oplever at høretelefoner hos teenagere er meget populært, og derfor vil det være en perfekt gaveidé til konfirmationen.

Et billede

Penny Hosoi 27" Skateboard

447,-

Før 1.099,-


Penny skateboards har altid været et hit for unge drenge og piger. Et penny skateboard er sjovt at stå på, men er også super smart når man skal fragte sig rundt omkring.