Beskrivelse
Detaljer
Ja, det er på tide at Louis Pilloni fik sin egen handske! Selvom han kan køre på alt og stadig knuser det ved han virkelig når han kan lide noget. Hvis det er let, åndbart og virker godt, elsker han det, hvilket er præcis den retning han tog os i, da vi designede Thunder handsken. Hvis du ser Louis på en bakke, så giv han et handske high five! Ja, de kommer med en taske også.
Bedømmelser
Størrelsesguide
*Tabellen er kun vejledende
Hånd bredde
X-Small 15.2cm (6")
Small 17.7cm (7")
Medium 20.3cm (8")
Large 22.8cm (9")
X-Large 27.9cm (11")


Sliding gloves

Skateboardhandsker også kendt som slide gloves, er specielt designet til at beskytte dine fingre og håndflader. De er lavet af slidstærkt, fleksibelt stof og downhill slide gloves har også en tyk plastikpuck på håndfladen for at beskytte din hånd under mange skate tricks. Uanset om du lige er begyndt eller kører på skateboard, er skateboardhandsker et must.
Skateboardhandsker gør det nemt at håndtere de hårdeste fald og komme sig hurtigt. Ryttere på alle niveauer bærer skateboardhandsker og de er især nyttige til konkurrencedygtige ryttere, der lærer skarpe nye tricks og stunts. Disse skateboard pads er især vigtige for downhill skateboardere på grund af de høje hastigheder der kommer op på.

Størrelse:

For at måle din hånd efter skateboardhandsker skal du måle omkring den største del af håndfladen, bortset fra tommelfingeren. Nedenfor er et generelt diagram for skateboardhandskestørrelse.
Specifikationer
Materiale Læder
Aftagelig Puck Ja