Beskrivelse
Detaljer
Vores Riot beskyttelse er af en tyndere, samt længere slags beskyttelse med meget fleksibilitet og dækning af en større område med en hård plastik skal, hvilket virker mere som en rustning. Giver navnet mening nu? Så ved mindre du er fastlåst i efterspillet af en by der altid taber i store sportsgrene og nu har besluttet at brænde sofaer på gaden, for de endelig vandt mesterskabet, så skal du kun bruge disse til skateboarding!
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af knæbeskyttelse:

Når du måler dine knæ skal du gøre det lige under knæskalden for at få de korrekte mål. Det er vigtigt, at du måler på bar hud, så du opnår det bedste og mest optimale resultat. Dvs. ingen bukser når du måler rundt om knæet. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Vær opmærksom på, at størrelsesguiden kun er vejledende.

For at undgå smertefulde og langvarige knæskader ved brug af skateboards, rulleskøjter eller løbehjul er det smart at bruge knæbeskyttelse. Beskyttelsen skal passe så perfekt som muligt, så det ikke irriterer eller er i vejen. Nedenfor findes vores guide til at undgå dette og derved få beskyttet dine knæ ordenligt og effektivt. Derefter er der også en video med en af vores eksperter, der giver en kort og god forklaring.


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Knæ Størrelse 22-25 26-29 30-33 34-39 39-44
Specifikationer
CE-Certificeret Ja
Materiale Mesh
Totalvægt 530g
Kan anvendes til Skateboarding, Longboarding
Inkluderer Knæbeskytter, Albuebeskytter