Sector 9 Momentum Knæbeskyttere


Pris: 649,00 kr

Special Price 549,00 kr Black Friday
FINAL SALE

Beskrivelse
Detaljer
Hvis du ikke falder når du skater, så behøver du ikke disse. Hvis du tilgengæld går amok på dit skateboard i alt slags terræn og nogen gange slet ikke lykkes, så har du helt klart brug for disse. Momentum beskyttelse er de mest robuste fra Sector 9. De er fantastiske til downhill, skateparker og vertikale ramper eller bare den gennesnitlige skater, der gerne vil beholde sin hud på benene.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af knæbeskyttelse:

Når du måler dine knæ skal du gøre det lige under knæskalden for at få de korrekte mål. Det er vigtigt, at du måler på bar hud, så du opnår det bedste og mest optimale resultat. Dvs. ingen bukser når du måler rundt om knæet. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Vær opmærksom på, at størrelsesguiden kun er vejledende.

For at undgå smertefulde og langvarige knæskader ved brug af skateboards, rulleskøjter eller løbehjul er det smart at bruge knæbeskyttelse. Beskyttelsen skal passe så perfekt som muligt, så det ikke irriterer eller er i vejen. Nedenfor findes vores guide til at undgå dette og derved få beskyttet dine knæ ordenligt og effektivt. Derefter er der også en video med en af vores eksperter, der giver en kort og god forklaring.


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Knæ Størrelse 22-25 26-29 30-33 34-39 39-44
Specifikationer
CE-Certificeret Ja
Materiale Mesh
Totalvægt 670g
Kan anvendes til Kørsel på løbehjul, Rulleskøjtning, Skateboarding, Longboarding, Cykling, Cruising
Inkluderer Knæbeskytter