Sector 9 Momentum Albuebeskyttere


Pris: 599,00 kr

Special Price 549,00 kr GREEN MONDAY - SALE

Beskrivelse
Detaljer
Hvis du ikke falder når du skater, så behøver du ikke disse. Hvis du tilgengæld går amok på dit skateboard i alt slags terræn og nogen gange slet ikke lykkes, så har du helt klart brug for disse. Momentum beskyttelse er de mest robuste fra Sector 9. De er fantastiske til downhill, skateparker og vertikale ramper eller bare den gennesnitlige skater, der gerne vil beholde sin hud på benene.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af albuebeskyttere:

Det er vigtigt, at du måler din albue præcist og på bar hud, så du får det bedste resultat. Man finder albue størrelsen ved at måle rundt om armen ved albuen. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Husk at tabellen kun er vejledende.

Fordi vi bruger vores arme og hænder til alt, dur det ikke at komme slemt til skade. Derudover ville det være temmelig surt ikke at kunne bøje armen ved albuen, så defor er det kun genialt at gå med albuebeskyttere. Dog skal de sidde bedre end tilstrækkeligt og ikke genere eller være til unødigt besvær. Nedenfor finder du vores guide til at vælge den rigtige størrelse albuebeskytter til dig, så du uden problemer kan skate, løbe på løbehjul og rulle afsted på rulleskøjter. Nedenunder størrelsesguiden finder du en video af en af vores eksperter, der kort giver dig noget relevant information om albuebeskyttere. 


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Albue Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Albue Størrelse 20-22 23-25 26-28 29-32 33-36
Specifikationer
CE-Certificeret Ja
Materiale Mesh
Totalvægt 200g
Kan anvendes til Rulleskøjtning, Skateboarding, Longboarding
Inkluderer Knæbeskytter