Beskrivelse
Detaljer
Driver II er en åndbar læder slide handske i Sector 9 serien. Det er en ny version af Driver slide handsken, er med stærkere sømme, velcro justerbar rem og Sector 9 Ergo Pucks. Hvis du kan lide freeride og downhill på de varme dage er det en god slide glove til dig!

Bedømmelser
Størrelsesguide
*Tabellen er kun vejledende
Hånd bredde
X-Small 15.2cm (6")
Small 17.7cm (7")
Medium 20.3cm (8")
Large 22.8cm (9")
X-Large 27.9cm (11")


Sliding gloves

Skateboardhandsker også kendt som slide gloves, er specielt designet til at beskytte dine fingre og håndflader. De er lavet af slidstærkt, fleksibelt stof og downhill slide gloves har også en tyk plastikpuck på håndfladen for at beskytte din hånd under mange skate tricks. Uanset om du lige er begyndt eller kører på skateboard, er skateboardhandsker et must.
Skateboardhandsker gør det nemt at håndtere de hårdeste fald og komme sig hurtigt. Ryttere på alle niveauer bærer skateboardhandsker og de er især nyttige til konkurrencedygtige ryttere, der lærer skarpe nye tricks og stunts. Disse skateboard pads er især vigtige for downhill skateboardere på grund af de høje hastigheder der kommer op på.

Størrelse:

For at måle din hånd efter skateboardhandsker skal du måle omkring den største del af håndfladen, bortset fra tommelfingeren. Nedenfor er et generelt diagram for skateboardhandskestørrelse.