Beskyttelse


 

1 til 24 af 143

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 143

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Beskyttelse til Rulleskøjter

Når man dyrker sport, er det altid vigtigt med den rette beskyttelse. Dette gælder selvfølgelig også når man kører med rulleskøjter. I denne kategori vil du kunne finde alt du skal bruge til dig eller dit barn, så sikkerheden kommer i top på jeres næste rulleskøjtetur. Der er både skater hjelme, beskyttere og andet beskyttelsesudstyr, så du kan fokusere på at have det sjovt på en sikker måde.
Her forneden har vi skrevet lidt om hvad vi anbefaler, som værende nødvendigt beskyttelsesudstyr til alle der elsker rulleskøjter.

Husk hjelmen på rulleskøjteturen

Ved rulleskøjtekørsel skal du altid benytte en hjelm. Det kan meget hurtigt gå galt, især når der rulles med høje hastigheder eller udøves vilde manøvre og tricks. Derfor anbefales det at du altid bruger en hjelm, uanset om du skal bruge dine rulleskøjter til sjov leg eller seje tricks på ramper.
Der findes flere typer af hjelme, til skating, cykling, ski osv. Vi anbefaler helt klart en skater hjelm, da denne bedst egner sig til rulleskøjtesporten. Udover dette er det vigtigste dog at anvende en CE-certificeret hjelm. Dette sikrer nemlig dig den største beskyttelse, skulle det ske at du falder uheldigt på en af dine rulleskøjteture.
Se her alle vores mange hjelme til rulleskøjter.

Smarteste beskyttelse for rulleskøjter - Lækre 3-packs!

Udover at benytte hjelm, anbefaler vi også stærkt at anvende håndleds-, albue- og knæbeskyttere på dine rides med rulleskøjter. Man kan hurtigt falde og komme galt afsted, når man ruller rulleskøjter, og her vil det gavne at være godt beskyttet ved både knæene, albuerne og dine håndled.
Vi anbefaler stærkt alle rulleskøjteryttere at benytte beskyttelsesudstyr. Uanset niveau, da både begyndere og professionelle på rulleskøjter, kan slå sig lige hårdt.
For at gøre det lettere at få det anskaffet sig al udstyret, kan man vælge de smarte 3-packs, med både håndleds-, albue- og knæbeskyttere inkluderet. Se her alle vores 3-packs beskyttelse til rulleskøjter.
Med disse bliver du hurtigt udrustet med alt den nødvendige beskyttelse, så du kan komme afsted og rulle tosset rundt med dine rulleskøjter.

Beskyttelse til de rulleskøjteglade børn

Til rulleskøjtende børn er sikkerhed alfa og omega. Det gælder både til afslappet kørsel og sjov, samt race og vilde tricks på ramper i skaterparken. Helt små børn er også stadig ved at få styr på balanceevnerne og her vil det rette beskyttelsesudstyr såsom hjelm og beskyttere, kunne give børnene en større selvtidlig til at udfordre sig selv på deres rulleskøjteeventyr. Så de herved vil kunne nyde godt af flere timers sjov, når de ruller rundt med inliner- eller side-by-side børnerulleskøjter.
Se her vores bedste beskyttelsessæt til børn.

Beskyttelse er også vigtigt for voksne

Beskyttelse er ikke kun til børn, voksne bør være rollemodeller og benytte både hjelm og beskyttere til deres knæ, albue og håndled. Det kan hurtigt gå galt, når man ruller vildt og stærkt med sine rulleskøjter. Morskaben kan på ingen tid blive afbrudt med en tur til skadestuen.
Så derfor anbefales det altid at have din sikkerhed i orden, og huske både hjelm og andet beskyttelsesudstyr. Hver gang du er ude med dine inliners eller voksen side-by-side rulleskøjter.
Her finder du vores mest populære beskyttelsessæt for voksne.