Retur og tilbagebetaling

Denne formular udfyldes kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Ifølge dansk købelov har du altid 14 dages fortrydelsesret. KiteDanmark.dk tilbyder dog altid ét helt års fri retur (gælder ikke varer købt i butikker - se mere på din kvittering fra butikken). Hvis du fortryder dit køb, kan du anvende vores formular for fortrydelsesret nedenfor.
Vi anbefaler dig, at passe godt på varen. Varen må være prøvet, men ikke taget i brug i en grad, så den ikke kan sælges igen. Ellers skal du betale for værdiforringelsen. Gem for en sikkerheds skyld brugsanvisninger, mærker, formstøbt plast og lignende, så vi kan få det hele tilbage, hvis du fortryder købet.

VIGTIGT
Vi ombytter ikke til en anden størrelse, men refunderer pengene for det produkt du returnerer. Hvis du vil have en anden størrelse, skal du derfor bestille på ny.


Hvornår bliver jeg refunderet for min returnering?

Det tager op til 14 arbejdsdage (man-fre) før din pakke ankommer og behandles på vores lager. Det tager normalt 2-5 bankdage før pengene er på din konto, og i sjældne tilfælde op til 10 bank dage. Dette afhænger af betalingsmetode og din bank.

Bemærk, at fragtomkostningerne ved benyttelse af returlabelen er:
49DKK
og trækkes fra beløbet vi refunderer.

Aflever pakken til nærmeste partner

Sæt returlabel på pakken.
Aflever pakken til GLS pakkeshop/depot: Find nærmeste indleveringssted

Når du bekræfter ovenstående, accepterer du at beskadiget emballage, brugt produkt el. lign. forhold der vurderes som værdiforringende, refunderes med 30-70% af købsværdien.
Er dit produkt defekt? Venligst kontakt vores [reklamationsafdeling]