Beskrivelse
Detaljer

Lad de gode tider rulle

Med Penny i dit liv kan du lade de gode tider rulle - uanset hvem du er, og hvad du laver! Pennys nye kollektion er den mest tropiske til dato og produceres i begrænset antal. Så saml dine venner og hav det sjovt med Penny skateboarding.

Penny har taget fire forskellige grupper venner med ud på skateboardeventyr, der både tager dig med til afslapning på stranden og på roadtrip ude i skoven, eftermiddage med skating på parkeringspladser og sjov og ballade i weekenderne. Bliv inspireret til at starte dit helt eget #Kitedanmarkadventures denne sæson!Den seneste Penny serie sammensætter subtropiske grafiktemaer med et komisk tvist. Fra palmetræer og tukaner til figurerne fra Påskeøen, der er på ferie i Hawaii. Denne kollektion leger med virkelighedenpå de mest farverige måder. Se alle de nye produkter! Hold øje med tukan boardet. Fuglen bider ikke, men hjulene lyser i mørket imens du skater hele natten igennem. Hvad kan vi fortælle dig om Penny Paradise 22"? Lad os bare sige, at decket på dette skateboard vil få din aften til at lyse op!
Som en opdatering af de evigt populære fades er der to nye farver at vælge imellem, Melt og Neptune - Pennys mest farverige fades til dato! Disse Penny fades vil få dig til at mærke sommerstemningen hele året rundt. Så kom nu, gør det! Jagt solen med Penny og lad de gode tider rulle!

Hvis du mere er til noget enkelt, så er det de nye boards i Pennys Classics serie du skal kigge på. Penny har opdateret serien, så den er lige så sej som grafik og fade serierne - nu med puder og kuglelejre, der er farvede, så de matcher boardenes stil. Der er så meget at vælge imellem, så hvad venter du på? Køb den stil, der passer dig bedst nu inden de allesammen er væk!

Bedømmelser

Længde:

Længden af pennyboardets deck er med til at bestemme kørselsegenskaberne, samt stabiliteten af det. Derudover på et længere pennyboard vil større afstand mellem fødderne give øget balance, og omvendt. Generelt kan man gå ud fra følgende retningslinjer:
  • 55,9 cm (22") Standard størrelse (børn under 10 år, NB. kun vejledende)
  • 68,6 cm (27") Voksne og store børn

Bredde:

Den største bredde på decket har betydning for føddernes placering. Bredde boards er oftest velegnet til manøvre, hvor føddernes greb på overfladen er i fokus. Sliding, Freestyle, carving. Smalle pennyboards henvender sig mere til cruising og transport. En anden ting der gælder er at det kan være svært at holde balancen når der accelerers med den anden fod, hvis der ikke er plads nok på pennyboardet til ens fod/fødder.
  • 15,2 cm (6") Standard størrelse (børn under 10 år, NB. kun vejledende)
  • 19,1 cm (7.5") Voksne og store børn

Deck materiale:

Materialet af decket på pennyboards er det der bestemmer hvor høj og god fleksibiliteten, holdbarheden og kvaliteten er. De fleste pennyboards er lavet i materialet Nylon. Der er dog variende kvaliteter af Nylon, hvor nogle er bedre end andre til det ene og de andre er bedre for noget andet. Nogle pennyboards laves også i træ.

Vægt:

Penny skateboardets totale vægt når det er samlet. Et tungt deck har typisk en længere holdbarhed end de lettere decks, da de har flere lag. Dog har et let deck typisk mere flex, som gør boardet mere livligt og sjovt at køre på.

Hjul:

Hjulets kant har stor betydning for dets egenskaber. Et hjul med runde kanter slipper underlaget lettere end et hjul med skarpere kanter. Størrelsen på hjulene bør afhænge af din riding style. Hjul med en stor diameter er velegnet til komfort, hastighed og greb, hvorimod hjul med en lille diameter er bedre til manøvre og tricks. Bredden på hjulet bestemmer hvor meget kontakt du har med underlaget. Mere kontakt med underlaget (bredde hjul) giver komfort, stabilitet og greb, mindre kontakt med underlaget (smalle hjul) giver hastighed, manøvredygtighed og lettere slip til slides. Der findes også forskellige kvaliteter af gummi. Det bedste gummi som anvendes hedder PU, og er blødere og lækre. Et billigere alternativ er PVC, som er hårdere og mere plastik lignende. Generelt gælder det således at hvis man vi køre freestyle skal man have hårde og små hjul med runde kanter. Hvis man derimod vil køre freeride eller cruise skal man gå efter bløde og store hjul der er kantede.

Hjulhårdhed:

Hjulenes hårdhed bestemmer hvor hurtigt og komfortabelt pennyboardet ruller. For at bedømme hjulhården anvender man mål som er målt på durometeren. Målene går fra 0 - 100A. Nul er det blødeste og hundrede er det hårdeste der fås af hjul. For de bløde hjul gælder det at de håndtere manøvre og reaktion bedre. For de hårdere gælder det at farten og stabiliteten forøges.

Kuglelejer:

Kuglelejer bliver inddelt i ABEC. Høje ABEC værdier betyder at kuglelejet er lavet med mere præcision og dermed bedre kvalitet. Det anbefales at ABEC-værdien er højere til høje hastigheder og lavere til hjul der får mange slag. Til et pennyboard bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11, hvor ABEC-11 er det bedste. Ligeledes er de bushings der anvendes til pennyboards i forskellige kvaliteter og egner sig bedre til hver sin kørestil, samt dine behov.

Griptape:

Nogle pennyboards har et griptape siddende på toppen af decket, men langt de fleste penny skateboards er uden griptape. Griptapen er det sandpapir som gør, at dine fødderne står bedre fast på decket. En pennyboard kan sagtens bruges uden griptape. Er der ikke medfølgende griptape til dit pennyboard, så kan du altid tilkøbe det, blot husk at bestil i den rigtige størrelse. Der findes flere typer grip tape. En af dem kaldes for clear sand "grip tape" og en anden er det nævnte almene sand papir lignende tape. Som nævnt er det ikke nødvendigt med grip tape for at stå på pennyboard.
Specifikationer
Længde Nej
Bredde Nej
Deck materiale Nej
Vægt Nej
Hjuldiameter Nej
Hjul hårdhed Nej
Kuglelejer Nej
Truck Størrelse Nej
Griptape Ikke inkluderet