Filtrering
Modtag RSS

OUTLET

Outlet banner
 
Spar op til 95%

EUROSKATESHOP MEGA OUTLET

Velkommen til Euroskateshops kæmpe outlet, hvor du med garanti finder masser af gode tilbud til action sport!

I outletten møder du et stort udvalg af fantastiske produkter med besparelser på helt op til 95%! Så uanset hvad du leder efter, om det er løbehjul, rulleskøjter, skateboard eller surfing, så har vi masser af produkter at vælge imellem til billige outletpriser.
Men det gælder om at være hurtig, hvis du skal nå at have fingrene i de skarpe tilbud - outlet produkterne er nemlig blandt de sidste på vores lager!

Stort udvalg af billige og nedsatte produkter

Vores prisrobot finder løbende de bedste tilbud frem til dig. Det betyder, at du her på siden finder rabatter på helt op til 95% - ikke fordi produkterne fejler noget, men ganske enkelt fordi, at vi rydder op i gemmerne.

Obs. Udvalgte produkter kan have beskadiget emballage eller vise nogle tegn på brug, men de er stadig af høj kvalitet og 100% funktionelle, hvilket betyder det ikke påvirker produktets ydeevne - er det tilfældet, så er produktet tydeligt mærket med årsagen til dets rabat, så du kan træffe en informeret beslutning om dit køb. Bare rolig, disse mindre ufuldkommenheder vil ikke påvirke produktets ydeevne, og du vil stadig få den samme gode kvalitet og service, som du forventer at modtage fra os.

Uanset om du er skateboarder, rulleskøjteløber eller løbehjuls-rytter, snowboarder eller surfer, tilbyder vores outlet-produkter en budgetvenlig måde at få det udstyr, du har brug for, for at tage dine færdigheder til næste niveau.
Hold skarpt øje med outletten, da prisrobotten hele tiden hiver nye produkter med vilde procenter ned fra lagerhylderne, så du kan finde dine favoritter.

God fornøjelse med tilbudsjagten!

1 til 24 af 127

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 127

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Outlet

Kan du leve med at produktet, som du køber har små overfladiske fejl eller ridser? Så har du her mulighed for at gøre et kup. Her på siden har vi samlet en række produkter med mindre, betydningsløse produktionsfejl til skarpe priser. Men skynd dig! Ofte har vi kun et enkelt af produkterne, og der plejer at være rift om dem.