Now Pilot Bindinger


Lagerstatus: På lager

Pris: 1.999,00 kr

Special Price 1.749,00 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"238","label":"S","price":"0","oldPrice":"0","products":["10928"]},{"id":"239","label":"M","price":"0","oldPrice":"0","products":[]},{"id":"241","label":"L","price":"0","oldPrice":"0","products":[]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"1749","oldPrice":"1999","productId":"10927","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide
Guide til valg af Snowboard Bindinger

At vælge bindingerne til dit snowboard, er lige så vigtigt som selve snowboardet!
Der findes forskellige typer af bindinger til snowboards. Nogle er bløde, som er designet til park og freestyle. Der findes også stive bindinger, som er til høj fart på pisten. Men vigtigt af alt, så skal dine bindinger passe til flexen i dine snowboard støvler.

Hvilken størrelse snowboard bindinger?
Det er vigtigt at du vælger den rigtige størrelse bindinger. Størrelsen skal nemlig både til dine snowboard støvler. Se nedenstående tommelfingerregel, for eksempelvis herre og kvinde bindinger:
Herrer - Bruger du størrelse 37-41 eu i sko, så skal du have fat i en Medium binding. 41-45 eu bruger typisk Large, og bruger du sko større end 45 eu i sko, så skal du op i en størrelse X-Large snowboard binding.
Kvinder - En størrelse 34-37 eu i sko, bruger typisk Small i snowboard bindinger. Bruger du større end 37 eu i sko, så skal du bruge Medium.

Se hele vores udvalg af bindinger til snowboards her:
Herre Bindinger
Kvinde Bindinger

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os - Klik Her
Specifikationer
Flex Medium
Response Playful
Terrain All mountain, Freestyle