North Reach Performance Freeride Kite


Lagerstatus: På lager

10.299,00 kr 7.206,00 kr 7.206,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Rejs med mindre gear, klar til ethvert eventyr. Reach er en livlig og legende allrounder til store spring, opadgående ydeevne og ubesværet genstart med uovertruffen alsidighed og vindrækkevidde - hvilket gør den til din kite under alle forhold. Det er naturligvis legende og let at køre med højtydende egenskaber, der garanterer, at du aldrig vokser ud af det. Udviklet fra en beregnet sammensmeltning af Orbit, Pulse og Carve, er Reach Performance Freeride designet til alt fra bølgeridning til boosts, loops og freestyle-tricks og er det perfekte match til vores Sonar Foils. Den fyldigere profil genererer kraft og effektivitet, mens den lettere vægt med 3 struts giver hurtig, responsiv styring i selv den letteste vind. I de tre større størrelser er Reach en kraftig lysvinddrage designet med et forudsigeligt, ensartet kørsel fremad til TwinTip-ridning længe efter at alle andre er gået ind.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Kite guide

Inden for ekstremsporten kitesurfing taler man om to typer af mennesker. Den rolige og den vilde. For den rolige er det oftest gældende at de langt hellere vil have en langsommere kite, altså en mindre kite. Omvendt for den vilde gælder det typisk, at man gerne vil udøve tricks og derfor har behov for en kite med kraft og styrke, det vil sige en større kite.

Størrelsesguide til kites

Når du skal have en kite til kitesurfing, så er det vigtigt at du vælger en af rette størrelse. Størrelsen for din kite afhænger af, hvor meget det blæser, din vægt, dit niveau, strømmen i vandet og om det er fladt vand eller bølger.

En kite er ligesom en motor, f.eks. vil en stor kite trække meget, hvor en lille kite ikke vil give sig så meget. Det samme princip gælder for motorer, en lille motor kører langsomt, og en stor motor er en del kraftigere. 

Din vægt har også meget at sige angående valg af kitestørrelse. Vejer du ikke så meget, så kan du typisk nøjes med en lille kite. Er du en større mand på 100 kg skal du typisk have en kite, som er nogle få størrelser større end de andre på vandet.

Vi har lavet denne graf, så du kan få et indblik i hvilken størrelse din kite skal være og hvad vinden har af betydning i forhold for dette, samt til sidst påvirkningen af ens vægt. Vi anbefaler, at du kontakter os inden dit køb, så du er 100% sikker på, at du får den rigtige størrelse.

*Bemærk denne graf kun er vejlendende.

sizechart for kitesurfing

Købsguide af kites

Når man skal købe en kite spiller vægten en stor rolle for både antallet man ønsker, men også de størrelser af kites man skal gå efter.

Se vores store udvalg af kites til kitesurfing her.

Kitesurfing er en ekstremsport, og vi anbefaler derfor at du bruger sikkerhedsudstyr. Se vores udvalg af sikkerhedsudstyr til vandsport her.

Specifikationer
Årgang 2020
★ Freeride ★★★★★
★ Bølger ★★★☆☆
★ Freestyle / Wakestyle ★★★☆☆
★ Foil ★★★★★
★ Speed ★★★★☆
★ Vandstart ★★★★★
★ Kvalitet ★★★★★
Niveau Begynder, Øvet, Professionel
Taske Inkluderet Ja
Bar inkluderet Nej
Leash inkluderet Ja
Pumpe System One Pump
Type Oppustelig
Kite Liner 3
Shape Delta
Strut Design 3