Beskrivelse
Detaljer
Vores førsteklasses hybrid-C-drage vil få dit hjerte til at pumpe. Specielt designet til kraftige sving og hurtig, responsiv styring er Pulse den ultimative inden for ydeevne freestyle, der også løfter og løber let. Det hybride Hybrid-C-design med forbedret impulsslack til håndtag og afkobling gør landing til de mest tekniske tricks instinktive. Lavet til at udmærke sig i stærke vinde og overvinde alt, hvad Moder Natur kan kaste på dig. Direkte og lydhør, denne drage gør præcis, hvad du fortæller den til.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Kite guide

Inden for ekstremsporten kitesurfing taler man om to typer af mennesker. Den rolige og den vilde. For den rolige er det oftest gældende at de langt hellere vil have en langsommere kite, altså en mindre kite. Omvendt for den vilde gælder det typisk, at man gerne vil udøve tricks og derfor har behov for en kite med kraft og styrke, det vil sige en større kite.

Størrelsesguide til kites

Når du skal have en kite til kitesurfing, så er det vigtigt at du vælger en af rette størrelse. Størrelsen for din kite afhænger af, hvor meget det blæser, din vægt, dit niveau, strømmen i vandet og om det er fladt vand eller bølger.

En kite er ligesom en motor, f.eks. vil en stor kite trække meget, hvor en lille kite ikke vil give sig så meget. Det samme princip gælder for motorer, en lille motor kører langsomt, og en stor motor er en del kraftigere. 

Din vægt har også meget at sige angående valg af kitestørrelse. Vejer du ikke så meget, så kan du typisk nøjes med en lille kite. Er du en større mand på 100 kg skal du typisk have en kite, som er nogle få størrelser større end de andre på vandet.

Vi har lavet denne graf, så du kan få et indblik i hvilken størrelse din kite skal være og hvad vinden har af betydning i forhold for dette, samt til sidst påvirkningen af ens vægt. Vi anbefaler, at du kontakter os inden dit køb, så du er 100% sikker på, at du får den rigtige størrelse.

*Bemærk denne graf kun er vejlendende.

sizechart for kitesurfing

Købsguide af kites

Når man skal købe en kite spiller vægten en stor rolle for både antallet man ønsker, men også de størrelser af kites man skal gå efter.

Se vores store udvalg af kites til kitesurfing her.

Kitesurfing er en ekstremsport, og vi anbefaler derfor at du bruger sikkerhedsudstyr. Se vores udvalg af sikkerhedsudstyr til vandsport her.

Specifikationer
Årgang 2021
★ Freeride ★★★★☆
★ Bølger ★★★★☆
★ Freestyle / Wakestyle ★★★★★
★ Foil ★★★☆☆
★ Speed ★★★★☆
★ Vandstart ★★★★★
★ Kvalitet ★★★★★
Stand Ikke tilgængelig
Niveau Øvet, Professionel
Taske Inkluderet Ja
Bar inkluderet Nej
Leash inkluderet Ja
Pumpe System One Pump
Type Oppustelig
Kite Liner 3
Shape Hybrid C-Kite
Strut Design 3