Beskrivelse
Detaljer
Forpligtelse til overstyrede airs og megaloops under gusty forhold kræver en urokkelig tillid til din kite. Vores ikoniske premier 5-struts kite, leverer utrolig top-end kontrol og giver dig mulighed for at holde mere strøm end nogen anden kite pr. Kvadratmeter. Store spring. Stor hængetid. Stort vindområde. Denne kite er designet til at raketere dig hurtigt modvind med ubesværet styring, ekstrem boosting og hængetid garanteret til at tage vejret. Testet af naturen, bevist på podiet. Banen har ryggen, når tyngdekraftens regler ikke gælder. I 2021 har vi ændret hovedtøj til en mere legende fornemmelse og forbedret stabiliteten yderligere, samtidig med at vi opretholder dragens avancerede ydeevne og kiteloop-opsving. Vi har også strategisk udskiftet den tunge dacron med lettere vægtforstærkningsmateriale, så kiten føles endnu lettere og mere lydhør.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Kite guide

Inden for ekstremsporten kitesurfing taler man om to typer af mennesker. Den rolige og den vilde. For den rolige er det oftest gældende at de langt hellere vil have en langsommere kite, altså en mindre kite. Omvendt for den vilde gælder det typisk, at man gerne vil udøve tricks og derfor har behov for en kite med kraft og styrke, det vil sige en større kite.

Størrelsesguide til kites

Når du skal have en kite til kitesurfing, så er det vigtigt at du vælger en af rette størrelse. Størrelsen for din kite afhænger af, hvor meget det blæser, din vægt, dit niveau, strømmen i vandet og om det er fladt vand eller bølger.

En kite er ligesom en motor, f.eks. vil en stor kite trække meget, hvor en lille kite ikke vil give sig så meget. Det samme princip gælder for motorer, en lille motor kører langsomt, og en stor motor er en del kraftigere. 

Din vægt har også meget at sige angående valg af kitestørrelse. Vejer du ikke så meget, så kan du typisk nøjes med en lille kite. Er du en større mand på 100 kg skal du typisk have en kite, som er nogle få størrelser større end de andre på vandet.

Vi har lavet denne graf, så du kan få et indblik i hvilken størrelse din kite skal være og hvad vinden har af betydning i forhold for dette, samt til sidst påvirkningen af ens vægt. Vi anbefaler, at du kontakter os inden dit køb, så du er 100% sikker på, at du får den rigtige størrelse.

*Bemærk denne graf kun er vejlendende.

sizechart for kitesurfing

Købsguide af kites

Når man skal købe en kite spiller vægten en stor rolle for både antallet man ønsker, men også de størrelser af kites man skal gå efter.

Se vores store udvalg af kites til kitesurfing her.

Kitesurfing er en ekstremsport, og vi anbefaler derfor at du bruger sikkerhedsudstyr. Se vores udvalg af sikkerhedsudstyr til vandsport her.

Specifikationer
Årgang 2021
★ Freeride ★★★★★
★ Bølger ★☆☆☆☆
★ Freestyle / Wakestyle ★★★☆☆
★ Foil ★☆☆☆☆
★ Speed ★★★★☆
★ Vandstart ★★★★☆
★ Kvalitet ★★★★★
Stand Nej
Niveau Øvet, Professionel
Taske Inkluderet Ja
Bar inkluderet Nej
Leash inkluderet Ja
Pumpe System One Pump
Type Oppustelig
Kite Liner 3
Shape Delta
Strut Design 5