NKX Urban Cykelhjelm


Pris: 736,05 kr

Special Price 200,74 kr SUMMER SALE

Pris: 736,05 kr

Special Price 200,74 kr SUMMER SALE

Pris: 736,05 kr

Special Price 200,74 kr SUMMER SALE

Pris: 736,05 kr

Special Price 200,74 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
NKX Urban er en CE-godkendt cykelhjelm til cykelryttere i alle aldre. Cykelhjelmen er fuldt justerbar og med spænden bag i, kan der nemt justeres til at tilpasse lige netop din hovedstørrelse.

Den indre skaltype af EPS i samspil med den ydre ad PC shell, giver dig en holdbar og vildt stærk cykelhjelm. Så du kan cykle rundt i byen eller landevejene, velvidende om at du holder dit hoved godt beskyttet.
Polstringsmaterialiet for NKX Urban cykelhjelmen er af blødt velour. Dette medvirker til en behagelig og komfortabel hjelm, selv ved længere brug og lange ture.
Hjelmens design skaber god aerodynamik, så din fart ikke sænkes når du ræser afsted på din cykel. Og med ventilation i hjelmen, får du godt med luft til hovedet.

NKX Urban er cykelhjelmen for cyklister på farten, der skal bruge en cykelhjelm af højeste kvalitet og i et lækkert design.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: S/M L/XL
CM 55 - 58 cm 58 - 61 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1078
Køn Herre, Kvinde, Børn
Vægt 250 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type PC Shell
Polstringsmateriale 360 Velour Soft
Justeringsmuligheder Ja
Ventilation Ja