Beskrivelse
Detaljer
Surfboards til de danske forhold? Så er det et NKX surfboard.
Du finder her to forskellige størrelser, og også meget forskellige typer surfboards, men dog passer disse surfboards utroligt godt sammen!

Er du til de små bølger på Sjællands nordkyst, eller de stille dage i det vest jyske? Så er NKX Surfboard 7'0 er perfekt valg! Dette surfboard har en god volume og outline, så du hurtigt og nemt kommer op at stå på boardet. Derfor er dette 7'0 NKX Surfboards utroligt godt egnet til begyndere som vil have et kvalitets surfboard, der giver dem succes på deres første surfture, men samtidigt også et surfboard du forsat kan bruge når du er blevet Pro, og bølgerne ikke egner til tube rides eller Off-the-Lip i flere meters højde.

Den anden model fra NKX er 6'3 størrelsen. Dette er et Pro surfboard som egner sig til de øvede surfere. Med dette board kan du jagte de store bølger vi har på vestkysten, og alle de populære rejsedestinationer. Dette surfboard giver dig et eksplosivt turn, så du nemt og hurtigt kan kontrollere bølgen.

Begge surfboard er udstyret med 3 finner som medfølger, som giver god stabilitet på vandet. Konstruktionen for begge NKX Surfboards er en sandwich kombination af skum, bambus og glasfiber.
Bedømmelser
Størrelsesguide
mangler tekst
Specifikationer
Årgang 2020
Type Surfboard
Størrelse 6'3" / 7'0"
Dimensioner 6'3'' x 20'' / 7'0 x 21''
Volume 36 L / 46 L
Finner Inkluderet