NKX Skateboard Griptape


Pris: 73,97 kr

Special Price 51,67 kr SUMMER SALE

73,97 kr
73,97 kr

Pris: 73,97 kr

Special Price 51,67 kr SUMMER SALE

73,97 kr

Pris: 73,97 kr

Special Price 51,67 kr SUMMER SALE

Pris: 73,97 kr

Special Price 51,67 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
NKX Skateboard Griptape har et stærkt og lækkert grip i højkvalitet. NKX griptapet er ikke precuttet og passer derfor til alle klassiske skateboards, løbehjul eller hvor der ellers skulle være behov for effektiv fod kontrol.
Et enormt fedt griptape som er brugbart for alle, både for nybegyndere og øvede.

NKX griptapet kommer i flere varianter og måler 84 cm x 23 cm.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Griptape størrelse:

Skateboardgriptape og longboardgriptape er lavet af det samme materiale, selvom det sælges i forskellige størrelser til forskellige størrelser skateboarddecks. Griptape sælges normalt i 9" X 33" ark til trick skateboards. Longboard-griptape kan måle op til 12" X 4'. Hvis du sætter griptape på et longboard-, cruiser- eller old school-skateboard, skal du være opmærksom på dimensionerne og sørge for, at du har nok griptape til at dække dit skateboarddeck helt.
Vær opmærksom på at dit deck skal som minimum have samme bredde som dit griptape ark.

Påsætning af griptape:

Begynd med at pille det nederste ark af griptapen, og læg forsigtigt griptapens klæbrigt side-ned på overfladen på dit skateboarddeck. Når det er blevet lagt på dit skateboard skal du bruge et barberblad eller skarpe saks til at klippe dit griptape, så det passer nøjagtigt til dit skateboarddeck eller cruiser deck. For at opnå et optimalt grip skal du klæbe griptapen fast på kanterne på dit skateboarddæk, så du er sikret at hele dit board har griptape.
Specifikationer
Type Griptape
Længde 84 cm (33.07")
Bredde 23 cm (9.05")
Cut Nej