NKX Single Ramp + Rail


Pris: 892,19 kr

Special Price 349,44 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
NKX Single Ramp + Rail er en CE-godkendt rampe egnet til alle riders på alle niveauer, som ønsker sig en tranportabel rampe med grind rail til at øve en masse grind-tricks. Det er det helt grundlæggende step mod de super-seje grinding-tricks på skateboard, løbehjul, mini-BMX, rulleskøjter og snowboard!

Nybegyndere vil kunne prøve deres første grinds, for takket være rampen er det ikke nødvendigt at kunne hoppe direkte på rail. Mere øvede riders vil kunne udfordres med en masse slide og grind tricks.
Rampen er gennemtestet og består af 100% polypropylene af høj kvalitet. Den har en maks. belastning på 100 kg og er skridsikker – man kan selv vælge, om man gerne vil sætte den fast til et underlag. Dette kan dog anbefales til grinds.
Du kan også sammensætte flere ramper af samme længde for at få en bredere rampe, eller bruge selve launch rampen uden rail.

NKX Single Ramp + Rail er til alle riders, som har brug for en alsidig kicker rampe til at kunne øve meget mere end de vanlige flatground tricks lige i baghaven!
Bedømmelser
Specifikationer
★ Skateboard ★★★★★
★ Løbehjul ★★★★★
★ Mini BMX ★★★★★
★ Rulleskøjter ★★★★★
★ Snowboard ★★★★★
CE-Godkendt Ja
Længde 261 cm
Bredde 47,5 cm
Højde 25 cm
Materiale 100% Superhøj virkning polypropylene
Vægt 7,54 kg
Maks belastning 100 kg
Skridsikker Ja