Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Riserpads

Riser pads eller risers er hårde plastikplader der kan indsættes mellem ens skateboarddeck og trucks for at hæve skateboardets samlede højde. De bruges til at undgå hjulbid, hvilket opstår når hjulet gnider skateboarddecket under en sving eller lige efter et trick. Hjulbid stopper pludselig hjulets bevægelse, hvilket kan betyde en grim skade for dig og for dine skateboardhjul. Afhængig af din skateboardingstil, kan riserpads bevare dit skateboarddeck ved at reducere risikoen for spændingsrevne, hvor decket og trucksne mødes.

Hvis du beslutter dig for bruge riser pads på skateboardet, så skal du justere din hardwarestørrelse for at imødekomme den ekstra højde. Se nedenstående skema for at finde ud af hvilken hardwarelængde der matcher dine riser pads.
No Riser - 7/8" to 1" hardware
1/8" Riser - 1" to 1 1/8" hardware
1/4" Riser - 1 1/4" hardware
1/2" Riser - 1 1/2" hardware

Der er pros og cons ved at bruge forskellige tykkelser af riserpad. Jo tykkere en riserpad man har på, desto højere oppe er ens deck board fra jorden hvilket gør på at man kan hoppe endnu højere på ens trick skateboard.

Angled/Wedge Risers:

"The doorjamb" på vinklede riser pads løfter ikke kun dine trucks, men fastgør dem også i en vinkel fra dit deck. Du kan installere dem så de er vinklet væk fra midten eller mod midten. Tilføjelse af wedges ændrer vinklen på kingpin og drejepunktet, hvilket betyder at du kan øge eller formindske hvor meget dine trucks drejer, afhængigt af hvilken retning du vender mod de vinklede riser pads. For at øge din svingkapacitet skal du installere wedge risers, så den tykke del er tættere på midten af ​​brættet. Du kan også vende retningen på dine wedges for at skabe forskellige effekter. For eksempel, hvis du står over for begge vinklede riser pads, så den tykke del vender mod midten, kan du øge kapaciteten foran for at dreje mens du mindsker bagerste svingkapacitet.

Rectangular:

Dette er den mest grundlæggende form til skateboard riser pads. Denne form øger dit decks højde og mindsker stødet i dine fødder. Vær opmærksom på at jo højere dit board er fra jorden, desto mindre manøvrerbart vil det være. Skateboardere og longboardere kan begge drage fordel af rektangulære pads, men hvis du har store longboardhjul er det bedst at vælge en tykkere riser pads for at undgå hjulbid. Eksperimenter med forskellige højder der fungerer for dit board og personlige præferencer.
Specifikationer
Type Risers
Tykkelse 2mm
Antal inkluderet 4