NKX Revolution Alu / Honeycomb SUP Paddle


Pris: 1.182,15 kr

Special Price 587,36 kr SALE

Beskrivelse
Detaljer
NKX Revolution er en justerbar kvalitets all-round SUP paddle til dig som elsker paddleboarding. Om du er begynder eller en øvet SUP surfer betyder ikke spor, NKX Revolution er en paddle for alle niveuaer.

Padlen er fremstillet i et 3-piece design, hvilket vil sige at den kan justeres i størrelsen og tilpasses dig og dine behov. En tommelfingerregel lyder at længden af din SUP paddle, skal være mellem 10-20 cm længere end din totale højde.
Der er brugt en kombination af materialer til denne SUP paddles design. Skaftet er lavet af aluminium, som er et holdbart og stærkt materiale. Bladet består af fiberglas, som ligesom aluminium er et stærkt materiale. Fiberglas er dog betydelig lettere, hviket vil gøre dine træk i vandet en del nemmere, når du har været ude på en længere session. Begge materialer er godt stive, så du vil hurtigt kunne mærke en tilfredshedsfølelse af hvor lidt energi det kræver for dig at komme fremad på vandet.
Det ergonomiske design af håndtaget gør det behageligt at holde omkring, så du undgår belastning efter flere timers sjov aktivitet med din SUP.

En absolut revolutionerende SUP paddle til dig, der ikke kan få nok af SUP ture på vandet. Så hvis du mangler en ny SUP paddle af kvalitet, vil du blive glad for NKX Revolution.
Bedømmelser

Længde:

Længden på din SUP paddle anbefales at passe din højde, så du får mest ud af dine SUP ture. Din SUP paddles længde skal typisk være mellem 10 og 20cm længere end din højde, dog kan der være forskel på dette, alt afhængigt af din riding style på vandet. På en SUP tur uden bølger anbefales det, at din SUP paddle er ca. 20 cm højere end dig, mens ca. 10cm passer bedre til en tur i bølgerne, da det kræver en mere bøjet stilling. 

Vægt:

Det er vigtigt at din SUP paddle ikke vejer for meget. En let SUP paddle gør det meget sjovere at padle. De lette SUP paddles er typisk lavet af carbon. De letteste paddles er lavet af 100% carbon, men er dog også dyrere end paddles med fx 70% eller 20% carbon. Langt de fleste SUP paddles er lavet af aluminium, som er holdbart, men også meget tungere end carbon. Et mellemliggende alternativ er fiberglas SUP paddles, som er tungere end carbon, men lettere end aluminium.

Skaftmateriale:

Der findes flere forskellige materialer, som skaftet på din SUP paddle kan være lavet af. Den typiske SUP paddle er lavet af aluminium, som er holdbart, men også tungt. Der findes også lettere skaft, som fx fiberglas eller carbon. Et skaft i carbon er meget let, afhængig af om du køber et bestående af 20%, 70% eller 100% carbon og giver også en større tilfredshed når du padler på dit SUP board.

Bladmateriale:

Der findes flere forskellige materialer, som bladet på din SUP paddle kan være lavet af. Den typiske SUP paddle er lavet af aluminium, som er holdbart, men også tungt. Der findes også lettere blad, som fx fiberglas,carbon eller plastik. Et blad i carbon eller fiberglas er lettere end aluminium og giver også en større tilfredshed når du padler på dit SUP board. Ved køb af en carbon paddle er det dog vigtigt, at være opmærksom på hvor mange % af din paddle, som rent faktisk er carbon, da nogle carbon paddles har plastik blade. 

Paddle Type:

Når du vælger en SUP paddle, så er det vigtigt at du finder ud af hvad den er beregnet til. Nogle paddles er beregnet til bølger, andre til race, men de fleste er beregnet til allround/cruising. En SUP paddle til race har typisk et større blad, da den netop skal kunne trække mere vand med hver tag. En SUP paddle til bølger derimod, har oftest et lille blad, da den skal være lettere at håndtere, når bølgerne tvinger dig til at bevæge dig hurtigt. De fleste SUP paddles vil dog have et mellemstørrelse blad, som egner sig til den største gruppe af Paddlers, da det er mere alsidigt. 
Specifikationer
Længde 172 - 212 cm
Type 3 delt
Vægt 950 g
Skaft materiale Aluminum
Blad størrelse 41.5 cm x 21.5 cm