NKX Racer Pro Cykelhjelm


Pris: 706,31 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 706,31 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 706,31 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 706,31 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 706,31 kr

Special Price 200,74 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
NKX Racer Pro cykelhjelmen er for cykelryttere i alle aldre. Er du professionel cykelrytter eller mangler du bare en kvalitets hjelm som almen cyklist, så vil denne cykelhjelm være perfekt til dig.
Racer Pro er fuldt justerbar med en spænde bagved og en klemme i bunden, som gør det yderst nemt at tilpasse til din akkurate hovedstørrelse. Derudover benytter NKX Racer Pro hjelmen også en fleksibilitets tegnologi kaldet Aksium Elite Fit Pad, som tilpasser sig din hovedform og kontur.

Som en CE-godkendt cykelhjelm i gode materialer, er du sikret en robust og utrolig behagelig hjelm. Den indre og ydre skal beskytter dit hoved i tilfælde af styrt, og polstringsmaterialet af velour giver den høje komfort.
Det ergonomiske design af hjelmen giver aerodynamik, så du kan fræse afsted på alle dine cykelture - genial til pro cyklister på landevejen. Ventilationen i hjelmen køler dit hoved og skaber åndbarhed.

Om du er den næste til at blive en store pro cykelrytter i Tour de France eller bare elsker at ræse afsted på din cykel, så vil NKX Racer Pro cykelhjelmen være et godt valg for dig.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: S/M L/XL
CM 55 - 58 cm 59 - 61 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1078
Køn Herre, Kvinde, Børn
Vægt 220 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type PC Shell
Polstringsmateriale 360 Velour Soft
Justeringsmuligheder Ja