NKX Pro Kids Håndledsbeskyttere


103,71 kr

Pris: 103,71 kr

Special Price 73,97 kr CRAZY DEALS

Pris: 103,71 kr

Special Price 73,97 kr CRAZY DEALS

103,71 kr
Beskrivelse
Detaljer
NKX Pro Kids Håndledsbeskyttere er den ideelle beskyttelse til dit barns håndled, når de er på farten med deres løbehjul, rulleskøjter, skateboard, cykel eller andre aktiviteter på hjul. Disse håndledsbeskyttere er designet med børn i tankerne og er både for begyndere og mere øvede unge skatere.

Håndledsbeskytterne er CE-certificerede og testet efter EN14120:2003+A1:2007-standarderne, hvilket betyder, at de er blevet testet og godkendt til at beskytte mod de almindelige risici, som kan forekomme under disse aktiviteter på hjul. Du kan være sikker på, at dit barns håndled er beskyttet, mens de udforsker og udvikler deres færdigheder på deres yndlingsudstyr.

Materialet i disse håndledsbeskyttere er slidstærkt og åndbart mesh, der er perfekt til at modstå stød og samtidig lade huden ånde. Håndfladerne er forsynet med kraftige plader, der giver en ekstra stabil støtte til håndleddene og beskytter mod eventuelle fald og stød.

Det er muligt at stramme disse håndledsbeskyttere til ved hjælp af velcrospænder, så dit barn kan opnå en bedre og mere behagelig pasform. Håndledsbeskytterne kan justeres efter dit barns størrelse og pasform, så de kan bæres sikkert og behageligt i timevis.

Disse håndledsbeskyttere er ikke kun egnet til børn, men er også et fantastisk valg til forældre, der ønsker at beskytte deres eget håndled, mens de deltager i forskellige fritidsaktiviteter. NKX Pro Kids Håndledsbeskyttere er en nødvendighed, hvis du vil have dit barn til at være sikker og beskyttet, mens de udforsker og udvikler deres færdigheder på deres yndlingsudstyr.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af knæbeskyttelse:

Når du måler dine knæ skal du gøre det lige under knæskalden for at få de korrekte mål. Det er vigtigt, at du måler på bar hud, så du opnår det bedste og mest optimale resultat. Dvs. ingen bukser når du måler rundt om knæet. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Vær opmærksom på, at størrelsesguiden kun er vejledende.

For at undgå smertefulde og langvarige knæskader ved brug af skateboards, rulleskøjter eller løbehjul er det smart at bruge knæbeskyttelse. Beskyttelsen skal passe så perfekt som muligt, så det ikke irriterer eller er i vejen. Nedenfor findes vores guide til at undgå dette og derved få beskyttet dine knæ ordenligt og effektivt. Derefter er der også en video med en af vores eksperter, der giver en kort og god forklaring.


Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 26-29 cm 30-33 cm 34-39 cm

Vejledning til størrelsesvalg af albuebeskyttere:

Det er vigtigt, at du måler din albue præcist og på bar hud, så du får det bedste resultat. Man finder albue størrelsen ved at måle rundt om armen ved albuen. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Husk at tabellen kun er vejledende.
Pad Størrelse: Small Medium Large
Albue Størrelse 20-23 cm 24-27 cm 28-31 cm

Vejledning til størrelsesvalg af håndledsbeskyttere:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Omkreds af håndled: 12-15 cm 15-18 cm 18-21 cm
Specifikationer
CE-Certificeret Ja
Certifikat EN14120:2003+A1:2007
Materiale Mesh
Kan anvendes til Kørsel på løbehjul, Rulleskøjtning, Skateboarding, Longboarding, Cykling, Cruising, Fitness
Inkluderer Håndledsbeskytter