NKX Predator Skihjelm


Pris: 505,20 kr

Special Price 259,85 kr POWER SALE

Pris: 505,20 kr

Special Price 259,85 kr POWER SALE

Beskrivelse
Detaljer
NKX Predator er en lækker skihjelm til både mænd og kvinder. Hjelmen er CE-certificeret og giver dig derfor en sikker hovedbeskyttelse.
Polstringsmaterialet er blødt og giver høj komfort hver gang hjelmen benyttes, og ved brug af EPS og en stærk PC skal, er det ydre materiale godt solidt og beskyttende mod slag.
Som noget smart kan hjelmen justeres i størrelsen, så den bedre kan tilpasses til en pasform der egner dig bedst. Der er ligeledes også aftagelige ørepuder og god plads til at par skibriller ved brug af rillen langs bagsiden.

Alt i alt en super smart kvalitets skihjelm til alle der venter på en fed skiferie i en nær fremtid.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Small Medium Large
54 - 56 cm 56 - 58 cm 58 - 60 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1077
Køn Herre, Kvinde
Vægt 460 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type PC Shell
Polstringsmateriale Bløde polstringer
Justeringsmuligheder Ja
Ventilation NKX Flow Air Channel System
Features Aftagelige ørepuder, Letvægts, Wheel Fit System