NKX Motion Skihjelm


Pris: 557,24 kr

Special Price 282,15 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
Denne NKX Motion skihjelm er til både mænd og kvinder, som har en fed skiferie vente. Hjelmen er CE-certificeret og giver dig derfor en optimal hovedbeskyttelse.
NKX Motion er af høj kvalitet og det kan ses i brugen af det bløde polstringsmateriale, den stærke ydre og indre skal af EPS og en PC skal, der til sammen giver en robust og komfortabel skihjelm.
Udover det er NKX Motion hjelmen udviklet med et funktionelt ventilationssystem, der giver god åndbarhed til hovedet. Som en anden smart feature kan ørepuderne nemt tages af og på.

NKX Motion er den perfekte justerbare skihjelm til alle, som venter en fed skiferie en gang ude i nærmeste fremtid.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Small Medium Large
54 - 56 cm 56 - 58 cm 58 - 60 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1077
Køn Herre, Kvinde
Vægt 370 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type PC Shell
Polstringsmateriale Bløde polstringer
Justeringsmuligheder Ja
Ventilation NKX Flow Air Channel System
Features Aftagelige ørepuder, Letvægts, Wheel Fit System