NKX Junior Skihjelm


Pris: 594,42 kr

Special Price 282,15 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 594,42 kr

Special Price 282,15 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
NKX Junior er en skihjelm til børn. Hjelmen er af høj kvalitet og CE-certificeret indenfor en god hovedbeskyttelse.
Derudover er hjelmen polstret med dejligt blødt velour for en høj komfort, og støbt sammen med både EPS og ABS for en robust styrke til lidt af hvert.
Smarte features indebærer blandt andet et åndbarsystem for god ventilation og en strop, som nemt kan justeres til at passe med lige netop dit barns hovedestørrelse.

Er dit barn vild med ski og snowboarding, så vil han/hun uden tvivl få stor glæde og sjov med en NKX Junior skihjelm.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: S/M Youth L/XL Youth
CM: 49 - 51 52 - 54

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1077 B
Køn Børn
Vægt 380 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type ABS & Inmould
Polstringsmateriale 360 Velour Soft
Justeringsmuligheder Ja
Ventilation NKX Flow Air Channel System