Beskrivelse
Detaljer
NKX Impact er en super smart kvalitetshjelm for alle til snowboard og ski. Hjelmen er CE-certificeret efter gældende regler for sikker hovedbeskyttelse.
Hjelmens indre skal er EPS, hvilket er et stærkt materiale med god komfort og styrke. Den ydre skal består af et ABS plastmateriale, som er robust og godkendt som beskyttelse. Som polstringsmateriale er der PU skum, der medvirker til at NKX Impact skihjelmen er behagelig at have på.
Hjelmen er justerbar og let at tilpasse for en bedre pasform. Derudover er der ventilation, så dit hoved kan ånde på alle dine skiture. For at gøre det endnu smartere for denne hjelm til snowboard og ski, har den også en skub-op solskærm, som let kan tages ned over øjnene på de mere solrige ture i sneen.

Skal du på en skiferie og mangler du en lækker hjelm, vil du med sikkerhed få stor glæde af en NKX Impact hjelm til ski og snowboarding.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Small Medium Large
54 - 56 cm 56 - 58 cm 58 - 60 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1077 B
Køn Herre, Kvinde
Vægt 488 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type ABS & Inmould
Polstringsmateriale PU Skum
Justeringsmuligheder Ja
Ventilation Ventilationshuller