NKX Hardware Set 28x4mm


Lagerstatus: På lager

75,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
NKX hardware sæt med møtrikker og bolte, så du kan montere dit longboard med et perfekt finish.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Skateboard & Longboard Hardware guide:

Skateboard-hardware er også kendt som monteringshardware, som bruges til at forbinde skateboard-trucks til skateboard-deck. Hver truck kræver fire bolte og låsemøtrikker. Hardware sælges i sæt på otte, selvom du kan købe dele individuelt efter behov. Skruerne kan have et Allen- eller Phillips-hoved.
Længden på de skruer du har brug for afhænger af hvilken stil skateboard deck du har, og om du installerer riserpads eller ej. Skateboard-hardware findes i mange forskellige længder og inkluderer ofte en anden farvet bolt, så du kan markere næsen på skateboardet.
Hardware vil naturligvis blive slidt over tid ligesom andre skruer. Hvis du bemærker at boltene ser strippet eller rusten ud, er det et godt tidspunkt at investere i et nyt sæt. Hvis du laver en masse skate tricks på dit skateboard, kan du slide din hardware endnu hurtigere. Hardwaresæt er generelt billige og kan let udskiftes med en skruetrækker.

Valg af hardware størrelse: Den bedste hardwarestørrelse afhænger af, hvilken type skateboard du har. For de fleste skateboards er standardhardwarelængden 1". For en longboard eller cruiser er 1 1/8" en god standard. Hvis du vælger at tilføje en riserpads til dit board, hvilket øger pladsen mellem dit deck og trucks, skal du justere længden på din hardware. Nedeunder er en generel vejledning til hardwarestørrelse.

7/8" to 1" hardware - Ingen riserpad
1" to 1 1/8" hardware - 1/8" riserpad
1 1/4" hardware - 1/4" riserpad
1 1/2" hardware - 1/2" riserpad
Specifikationer
Passer til Skateboards
Type Hardware
Materiale Aluminium
Antal inkluderet 8 Boltehoveder