NKX Extreme Double Ramp


Pris: 892,19 kr

Special Price 438,66 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 1.189,59 kr

Special Price 891,82 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
NKX Extreme Double Ramp er en CE-godkendt rampe egnet til alle løbehjul-, skateboard-, rulleskøjter- og mini-BMX- begejstrede – fra begyndere til øvede i alle alder.

Rampen er en ”ekstrem” version af vores klassiske Double Ramp og byder rige muligheder for udfordring til alle frygtløse riders!
Rampen er 50 cm høj, fås i 2 forskellige bredder, og det er muligt at sammensætte flere ramper for at få en bredere rampe - en sikker fordel, hvis man fx gerne vil øve en masse turns. Derudover kan en enkel rampe uden den røde tilkoblingsdel også bruges for at hoppe ned af rampen.
NKX Extreme Double Ramp er en transportabel rampe, hvor du selv kan vælge om den skal kunne flyttes rundt eller sættes fast til et underlag.
Rampen er gennemtestet og består af 100% polypropylene af høj kvalitet. Den har en maks. belastning på 100 kg og er skridsikker.

Alt det grundlæggende man har lært på fx skate og løbehjul kan tages til næste niveau ved at lære det på en rampe. Med en solid alsidig rampe som NKX Extreme er mulighederne for at mestre en hel masse tricks nærmest uendelige!
Bedømmelser
Specifikationer
★ Skateboard ★★★★★
★ Løbehjul ★★★★★
★ Mini BMX ★★★★★
★ Rulleskøjter ★★★★★
★ Snowboard ★★★★★
CE-Godkendt Ja
Længde 175 cm
Bredde 25 cm / 50 cm
Højde 25 cm
Materiale 100% Superhøj virkning polypropylene
Vægt 5,22 kg / 12,43 kg
Maks belastning 100 kg
Skridsikker Ja