Beskrivelse
Bedømmelser

Årgang:

Årgang fortæller om fra hvilket år det givne produkt er fra. Typisk vil de fleste produkter være så nye at der kun er produkter fra forrige år. Dog variere dette fra produkt til produkt. Visse produkter kan også være fra den kommende årgang. Altså et mærkes helt nye kollektion af produkter for næste år.

Egnet til:

Dette fortæller omkring hvad disse foils egner sig bedst til. Om det er som SUP foil, kite foil eller surf foil. Forskellen mellem disse er nemlig størrelserne for masten, wing og stabilizeren. Som hver i sær medvirker til at forbedre ens foil rides indenfor den givne sport man udøver.

Box:

Box er hvad du sætter din foil fast til dit boards med. Det fås i mange slags varianter af forskellige kvaliteter. Oftest bruges typen som kaldes en US Foil Box, den er tilpasset således så den kan passe til størstedelen af alle former for boards. Om det til SUP surfing, almen surfing eller kitesurfing betyder ikke spor.

Areal:

Area måles i kvadrat centimeter og er det samlede areal af en foil. Afhængigt af sporten du udøver, vil det gavne dig med et mindre eller større foil areal. Typisk er arealet for en SUP foil større end for en foil til kitesurfing og almen surfing.

Front Wing materiale:

Materialet en foil wing består af. Som med de andre dele af en foil, fås foil wings typisk i lette materialer. Her er carbon et rigtigt godt materiale, det både giver en tilpas holdbarhed, men også sikre høj effektivitet i form af vægten af materialet.

Front Wing størrelse:

Wing størrelsen måles i centimeter og er målt for længden og bredden. Wing størrelser skifter meget fra foil til foil, og i sær afhænger det af hvad din foil egner sig bedst til. SUP foils har generelt større wings end kite og surf foils.

Mast materiale:

Mast materiale er materialet masten er blevet lavet af. Det kan være alt fra aluminum til carbon. Hvert materiale har sine fordele og ulemper. Eksempelvis er aluminium et godt stærkt, men også let materiale - som derved giver en god kombination af effektivitet for den givne foil.

Mast størrelse:

Mast størrelse er selve størrelsen af masten. Størrelsen af masten er målt i centimeter, og er blot bredde og højde mål. Som med areal kan størrelsen variere afhængigt af hvilken sportsgren den givne foil skal bruges til.

Fuselage materiale:

Fuselage er stykket mellem wing og stabilizer. Selve kroppen for en foil. Materialet for fuselage er typisk af carbon eller andre lette materialer. Man vil som regl gerne have en forholdvis let foil, med god holdbarhed til de fleste sportsgrene.

Fuselage størrelse:

Fuselage størrelsen måles i centimeter. Det er hele stykke fra wing til stabilizer som måles, og er kun længden. Størrelsen af fuselage for din foil variere fra foil til foil, og er typisk afhængig af hvad foilen bedst egner sig til.

Stabilizer materiale:

En stabilizer for foils er som navnet afslører til at stabilisere dine ture. Materialet er typisk i lette materialer for at give bedst funktionalitet for dine rides. Carbon er i sær et godt materiale, da det er let og holdbart.

Stabilizer størrelse:

Størrelsen af en stabilizer måles i centimeter og er længde og bredde mål. Stabilizere til SUP foils er større end foils til surfing og kitesurfing. Det er vigtigt at kunne opretteholde et stabilt ride, så værd sikker på at vælge en foil som egner sig til den sportsgren du vil udøve.

Skruer inkluderet:

For at sætte din foil fast til dit board, kræver det oftest en række forskellige skruer og bolte. Generelt følger disse skruer og andet med ved købet, så pas godt på dem, når du sætter din foil fast til dit board.

Taske inkluderet:

Ved køb er det altid lækkert at få alt samlet i en funktionel taske. Dette medvirker også til at du nemmere kan holde styr på fin foil og de mange ekstra ting der måtte følge med ved købet.
Specifikationer
Årgang 2022
Board Inkluderet Nej
Board Materiale Nej
Egnet til SUP Foil, Wing Surf
Vægt Nej
Box US Foil Box
Front Wing størrelse 1900 cm²
Front Wing materiale Carbon
Front Wing størrelse 91 X 38 cm
Mast materiale Aluminium
Mast størrelse 85 cm
Fuselage materiale Aluminium
Fuselage størrelse 77,5 cm
Stabilizer materiale Carbon
Stabilizer størrelse 54,5 X 9,5 cm
Stabilizer areal 400 cm²
Skruer inkluderet Ja
Taske inkluderet Ja