NKX Deluxe Knæbeskyttere


Pris: 499,00 kr

Special Price 170,92 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
NKX Deluxe er CE-certificerede knæbeskyttere for cyklister, der godt kan lide at cykle gaderne og landet rundt - men som også forstår sig på vigtigheden af at have sin sikkerhed i top.
De er fremstillet i et beskyttende mesh materiale, der er åndbart, komfortabelt og giver god beskyttelse for knæene i tilfælde af styrt på cykelturen.

Kort fortalt, et par dejlig behagelige knæbeskyttere i høj kvalitet til dig, som skal ud og cykle hele landet rundt.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af knæbeskyttelse:

Når du måler dine knæ skal du gøre det lige under knæskalden for at få de korrekte mål. Det er vigtigt, at du måler på bar hud, så du opnår det bedste og mest optimale resultat. Dvs. ingen bukser når du måler rundt om knæet. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Vær opmærksom på, at størrelsesguiden kun er vejledende.

For at undgå smertefulde og langvarige knæskader ved brug af skateboards, rulleskøjter eller løbehjul er det smart at bruge knæbeskyttelse. Beskyttelsen skal passe så perfekt som muligt, så det ikke irriterer eller er i vejen. Nedenfor findes vores guide til at undgå dette og derved få beskyttet dine knæ ordenligt og effektivt. Derefter er der også en video med en af vores eksperter, der giver en kort og god forklaring.


Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 26-29 cm 30-33 cm 34-39 cm

Vejledning til størrelsesvalg af albuebeskyttere:

Det er vigtigt, at du måler din albue præcist og på bar hud, så du får det bedste resultat. Man finder albue størrelsen ved at måle rundt om armen ved albuen. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Husk at tabellen kun er vejledende.
Pad Størrelse: Small Medium Large
Albue Størrelse 20-23 cm 24-27 cm 28-31 cm

Vejledning til størrelsesvalg af håndledsbeskyttere:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Omkreds af håndled: 12-15 cm 15-18 cm 18-21 cm
Specifikationer
CE-Certificeret Ja
Certifikat EN15613
Materiale Mesh
Totalvægt 88 g
Kan anvendes til Ski, Kørsel på løbehjul, Rulleskøjtning, Skateboarding, Longboarding, Cykling, Cruising, Fitness
Inkluderer Knæbeskytter