Beskrivelse
Detaljer
NKX SkateLife's high class skater hjelm som er beregnet til skateboarding, rulleskøjter, cykel og løbehjul. Hjelmen er designet til at have så lav en vægt som mulig, for at du kan bevæge dig frit. Skallen er af et stærk materiale, men stadig meget tynd, for endnu bedre pasform og lavere vægt.Teknologien bag den nye NKX Deluxe hjelm er skabt i samarbejde med deres teamriders. Brainsaver ABS er et system som gør hjelmens skal utrolig modståelig overfor slag, og sikrer dermed din sikkerhed. Denne hjelm kan bruges som beskyttelsesudstyr til skateboard, rulleskøjter, cykel og løbehjul. Vi ved at svedtendens er massiv når man skater, derfor gik teknikerne til tegnebordet og EXTREMLY BREATHABLE, der hjælper med at fjerne lugt og ubehagelige situationer med sved i øjnene. Denne teknologi har et fugttransporterende lag, der forhindrer sveden i at dryppe, og et 360° wrap around design. Med vores frotté konstruktion, har du det altid komfortabelt med hjelmen på.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Størrelsesvejledning til hjelm:

Størrelse Hovedomkreds
S 50 - 53,5 cm
M 54 - 57 cm
L 57,5 - 61 cm

Sådan måler du din hovedomkreds

Følg vejledningen og sammenlign med størrelses tabellen ovenfor.

Mål omkredsen af dit hoved lige over ørene og øjenbrynene. Hjelmen skal sidde tæt til, og være placeret med 2-3 fingres bredde over dine øjenbryn.

Tip: Benyt et fleksibelt målebånd der kan måle stramt rundt om dit hoved.

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater Nej
Indre skaltype Nej
Ydre skal type Limet, ABS
Polstringsmateriale Triple Core Foam
Justeringsmuligheder Nej