NKX City LED Cykelhjelm


Pris: 810,40 kr

Special Price 245,35 kr

Pris: 810,40 kr

Special Price 245,35 kr

Pris: 810,40 kr

Special Price 245,35 kr

Beskrivelse
Detaljer
NKX City LED er CE-godkendt cykelhjelme for alle cykelryttere i alle aldre. Disse cykelhjelme er fuldt justerbare med brug af en smart nakkespænde. LED lygten giver dig en funktionel hjelm med lyst bag i, så du cykle mere sikkert i nattetimerne eller når det bare er mørkt udenfor.

Den indre skal af EPS og den ydre af PC shell, giver god holdbarhed og robust cykelhjelm. Der beskytter dit hoved i tilfælde af eventuelle styrt.
Polstringsmaterialiet for NKX City LED cykelhjelmen består af blødt velour. Dette giver høj komfort i hjelmen, som du kan nyde godt af på alle dine mange cykelture.
Et aerodynamisk design af en hjelm, sørger for at dine hastigheder ikke sænkes mens du kører. Og i samspil med ventilationen i disse hjelme, er der godt med luft til dit hoved.

NKX City LED er cykelhjelmen for alle cyklister, som vil ud at cykle langt eller ved at det er fornuftigt at anskaffe sig en kvalitets cykelhjelm.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: S M L
CM 51 - 54 cm 55 - 58 cm 59 - 61 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1078
Køn Herre, Kvinde, Børn
Vægt 250 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type PC Shell
Polstringsmateriale 360 Velour Soft
Justeringsmuligheder Ja
LED Ja
Ventilation Yes