NKX City Cykelhjelm


Pris: 736,05 kr

Special Price 215,61 kr RED WEEK

Pris: 736,05 kr

Special Price 215,61 kr RED WEEK

Pris: 736,05 kr

Special Price 215,61 kr RED WEEK

Beskrivelse
Detaljer
NKX City er en CE-godkendt cykelhjelm for både børn og voksne. Cykelhjelmene kan tilpasses i størrelsen ved at benytte den smarte nakkespænde, så du kan få en hjelm med perfekt pasform til din hovedstørrelse.

En indre skal af EPS og ydre af PC shell, gør cykelhjelmen bomstærk og ekstrem holdbar. Så du kan cykle sikkert rundt med god beskyttelse for oven.
NKX City cykelhjelmens polstringsmateriale er af blødt velour. Dette lækre og bløde materiale giver god komfort på alle dine cykelture.
Designet for cykelhjelmen er aerodynamisk, hvilket betyder at du lettere opnår fart uden at du pludselig sænkes, når du fræser afsted på din cykel. Med ventilationen i hjelmen, får dit hoved afkøling, mens du cykler.

NKX City er en cykelhjelm til alle cyklister af alle aldre, og et godt valg til dem som ved hvor vigtigt det er at cykle med cykelhjelm.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: S M L
CM 51 - 54 cm 55 - 58 cm 59 - 61 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1078
Køn Herre, Kvinde, Børn
Vægt 245 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type PC Shell
Polstringsmateriale 360 Velour Soft
Justeringsmuligheder Ja
LED Nej
Ventilation Ja