NKX BTP12A Elektrisk pumpe 12V


Pris: 1.599,00 kr

Special Price 1.299,00 kr RED DEALS - SALE

Beskrivelse
Detaljer
NKX BTP12A er en elektrisk højtrykspumpe til dig der fortrækker at bruge kræfterne og energien ude på vandet fremfor ved stranden. Med en elektrisk pumpe slipper du for manuelt at skulle pumpe diverse sportsudstyr op. Pumpen kan bruges til oppustelige SUPs, kajakker, gummibåde og kites. Den kan også benyttes til andet oppusteligt udstyr, legetøj eller sager - såsom badedyr, hoppeborge og luftmadrasser.

Den elektriske pumpe har en spænding på 12V og en strømeffekt på 240W. Dette betyder at den på ingen tid hurtigt og nemt vil kunne pumpe alle dine forskellige oppustelige sager og diverse udstyr op. Som en højtrykspumpe kan der pumpes helt op til 14,5 PSI, altså 1 bar - hvilket er mere end rigeligt til sportsudstyr og andet oppusteligt grej.
Du kan også indstille denne elektriske pumpes tryk ved brug af drejeskiven, så du ubesværet kan anvende den til både stort og småt oppusteligt udstyr eller legetøj.
Når du modtager den elektriske NKX BTP12A pumpe, medfølger der både en pumpeslange, et krokodille stikkabel og en tilslutningsledning til bilers cigartænder. Alt pænt pakket ned i en funktionel og robust taske med skulderstrop.

Er du træt af at bruge din energi og tid ved stranden for manuelt at pumpe din SUP, kajak, kite eller andet oppusteligt udstyr op, så lad den elektriske NKX BTP12A pumpe gøre arbejdet for dig i stedet.
Bedømmelser
Specifikationer
Type Elektrisk luftpumpe
Spænding 12V
Strøm 240W
Maks tryk 1 bar (14,5 PSI)
Passer til NKX SUPs, Story SUPs, Story Kajakker
Tilslutning Kan tilsluttes via bilbatteri og cigarettænder i bilen