NKX Surfboard Boardbag


Pris: 999,00 kr

Special Price 499,00 kr WILD WEDNESDAY

Pris: 999,00 kr

Special Price 499,00 kr WILD WEDNESDAY

1.399,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
NKX boardbag i høj kvalitet til dit surfboard. Intet er mere bøvlet end at bære rundt på et surfboard på vej ned til vandet, i hvert fald ikke uden hjælp. Kys dog farvel til det besvær med en super smart og teknisk udviklet taske til at gøre livet lettere.
Om du bruger et større board eller et mindre surfboard betyder ikke noget, tasken er tilpasset til samtlige størrelser af alle typer for surfboards.
Lavet i et slidstærkt og holdbart materiale, der medvirker til at beskytte dit surboard, når du bærer rundt på tasken frem og tilbage til stranden.
Andre features der kan nævnes for denne surfboardtaske, er hanken midt i siden, som giver dig mulighed for et godt ergonomisk løft af dit surfboard. Juster remmen for en bedre tilpasning til din højde og tag den let henover skulderen.
Let og hurtigt kan du lyne tasken op og ligge dit surfboard ind. Og skulle du havde brug for at tage en pumpe, finner og andet grej med, har tasken ekstra rum ude i enderne. Rent og skært genialt design for dig, som har brug for ekstra plads.

Tag dit surfboard med dig rundt - nemt og ubesværet med en lækker NKX boardbag!
Bedømmelser
Specifikationer
Type Boardtaske
Størrelse 6'3 / 7'0 / 9'6
Justerbar Rem Ja
Materiale 600D Nylon
Mål 200 x 60 cm / 224 x 63 cm / 302 x 91 cm