Story Airtrack 5m x 1m x 10cm


3.784,38 kr

Pris: 3.784,38 kr

Special Price 2.223,04 kr SALE

Pris: 3.784,38 kr

Special Price 1.747,21 kr SALE

3.784,38 kr
Beskrivelse
Detaljer
Story er ude med nogle airtracks i en masse fede farver. Disse er af en 10 cm tykkelse og har en længde på 5 meter. En airtrack med en længde på 5 meter er virkelig god til alle som elsker at hoppe og springe rundt. Er du til gymastik vil dette også være en lækker ting at have, så du nemmere kan øve dig derhjemme eller i haven når vejret tillader det.

Disse Story airtracks kan sættes sammen i enderne med velcro og gøre din airtrack betydelig meget længere, så der kan kombineres yderligere med tricks og flere former for spring. Er man til gymnastik og synes det er sjovt at træne med sine venner, er dette en fed feature når man gerne vil være flere om sin sportsgren. I midten af airtracken er der er linjedesgin som giver det lettere at holde sin linje, når du træner spring henover din airtrack.
Når du køber en af disse airtracks inkluderes der også en taske og en elektrisk pumpe. Alt så du hurtigt kan pumpe din airtrack med luft og tage den med dig rundt omkring, enten i parkerne eller til stranden.

Gymnaster uanset deres nuværende evner, vil kunne få masser af god træning på en af disse airtracks, og mangler dine legesyge børn noget hvor de kan gå helt amok med hop og spring - så vil en airtrack fra Story også kunne måstre deres høje aktivitetsniveau.
Bedømmelser

Længde:

Airtracks kommer i mange forskellige længder. En typisk "hobby airtrack" som de fleste har stående i haven, er typisk 3-6 meter lange. Jo længere en airtrack er, jo flere spring kan du lave i træk - Så går du efter en airtrack som du kan lave en hel serie på af spring, så skal du op i 5-6 meter lang airtrack. Hvis du kun er ude efter at lave et enkelt eller to/tre spring i træk, så er en airtrack på 3-4 meter nok.

Bredde:

Den typiske bredde på en airtrack er 1 meter bred. Dette er den ideelle bredde for at lave enkelte eller hele serier af spring.

Tykkelse:

Tykkelsen på en airtrack er typisk 10-20 cm. Her er 10 cm det mest almindelige for "hobby airtracks". En airtrack på 20 cm er beregnet til at kunne tage en højere belastning, og der er derfor beregnet for unge/voksne gymnaster.

Konstruktion:

Airtracks er enten bygget med Single Rail eller Double Rail. Her er sidstnævnte den højeste konstruktion for en airtrack, og holdbarheden er derfor markant længere end på en almindelig single rail airtrack.

Volume:

Volumen er angivet i Liter (L), og er det antale Liter en airtrack kan rumme.

Vægt:

Vægten på én airtrack, uden tilbehør.

Pumpe:

Alle airtracks er oppustelige og skal derfor pumpes før brug. Ved køb af de fleste airtracks medfølger der en pumpe. Nogle af de store mærker som Story har inkluderet elektriske pumper på deres topmodeller af airtracks - Dog medfølger der en almindelig håndpumpe hos de fleste andre mærker.

Taske:

For de fleste airtracks er en taske inkluderet, dette er smart til når du skal transportere din airtrack.

Maks. belastning:

Den maksimale bruger belastning for en airtrack er væsentlig for garanti og holdbarheden på din airtrack. Den maksimale brugerbelastning må ikke overskrides, da dette kan skade din airtrack.

Sammenkobling system:

På nogle airtracks er der en sammenkobling system, så du har mulighed for at koble 2 eller flere airtracks sammen. Dette er smart når du vil have en lang airtrack bane, så du kan øve dine lange serier af spring.

Håndtag:

Et håndtag på din airtrack er god at have, til når du skal transportere den rundt.
Specifikationer
Længde 500 cm
Bredde 100 cm
Tykkelse 10 cm
Konstruktion Double Rail
Volume 500 L
Vægt 14 kg
Pumpe Elektrisk pumpe
Taske Inkluderet
Maks belastning 150 kg
Sammenkobling system Velcro
Håndtag Ja