NKX 3-Pack Pro Beskyttelsessæt


Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Pris: 349,07 kr

Special Price 222,67 kr

Beskrivelse
Detaljer
Alle og enhver, både begyndere og professionelle, mænd og kvinder, har brug for beskyttelse for rigtigt at kunne slå sig løs med de mange forskellige former for skøre rulle sportsgrene. Det er lige meget om du mest er til skateboarding, stå på rulleskøjter, køre BMX eller har en kærlighed til nogle vanvittige ture på dit trick løbehjul. Alle og enhver interesserede i disse former for sportsgrene har behov for beskyttelse, og ja, mere end blot en hjelm. I det mindste skal du også bruge knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere. Men ingen grund til bekymring, mine damer og herre. NKD har nemlig forberedt sig på dette og samlet alt det CE-godkendte beskyttelsesudstyr i en fed 3-pack. Hvor du både får en knæbeskytter, en albuebeskytter og håndledsbeskytter med i købet. Det er nok noget af det absolut fedeste nogensinde, er det ikke? Jo, jo det er det!

Nu med introen af vejen så lad os dele de smarte detaljer for hvorfor dette NKD 3-Pack Beskyttelsessæt er så godt et køb. Som det første, er beskyttelsessættet af høj og god kvalitet. Hvilket betyder at du får en brillant holdbar knæbeskytter, en stærk albuebeskytter og en supereffektiv håndledsbeskytter samlet i én pakke. Det vil sige alt du skal bruge i et enkelt køb. Det bliver ikke meget lettere end det folkens, og direkte bagefter købet kan du igen fokusere på alle de sjove ture med dit trick løbehjul eller finpudse dine skateboard evner yderligere.

Det bliver svært at overgå letheden ved købet af dette 3-pack beskyttelsessæt, men selvom det er svært, har det aldrig stoppet NKD før. Aldrig i en million år, nogensinde. Ser du, vi har nemlig haft dette beskyttelsesudstyr gennem en lang liste af forskellige slags prøvelser. Som både knæbeskytteren, albuebeskytteren og håndledsbeskytteren bestod, og derfor nu hygger sig på toppen med de bedste af det bedste beskyttelsesudstyr inden for rulle sportsgrenene. Ligegyldigt om du mere er en skaterfyr eller skatertøs, en vild rider på løbehjul, en tricks elskende mini BMX rider eller en vis longboard konge eller dronning der styrer for vildt på de mange ramper i parkerne. Så er dette beskyttelsessæt stadig toppen af poppen og perfekt til dine behov!
Udover den høje kvalitet, som alt CE-godkendt beskyttelsesudstyr har, betyder det også at du ved at materialerne produktet består af ikke er sundhedsskadelige for dit helbred. Derudover for disse NKD 3-Pack Pro Beskyttelsessæt især, får du også nogle beskyttere der er fremstillet med ergonomi og komfort i tankerne. Lukningsmetoden for dette produkt anvender velcro og dette gør det derfor muligt at justere de forskellige størrelser til bedre at tilpasse sig lige din størrelse. Dette medfører til høj komfort under brug, da beskyttelsesudstyret ikke medvirker til ubehag når du eksempelvis ruller hurtigt afsted på dit skateboard eller udfører vilde tricks på din mini BMX

Så går du og overvejer om tiden er kommet til at udforske det fede ved at køre på skateboard, rulle afsted med nogle smarte rulleskøjter eller måske ræse derudad på din BMX cykel. Ja, så bør du virkelig også få udstyret dig selv med alt fra dette NKD 3-Pack Pro Beskyttelsessæt. Fordi, så sjovt som alle disse mange former for rulle sportsgrene er, vil det sjove kun kunne forsætte så længe du ikke hele tiden kommer til skade. Så beskyt dig selv med noget nødvendigt, effektivt og højt kvalitets beskyttelsesudstyr fra NKD Sports!
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af knæbeskyttelse:

Når du måler dine knæ skal du gøre det lige under knæskalden for at få de korrekte mål. Det er vigtigt, at du måler på bar hud, så du opnår det bedste og mest optimale resultat. Dvs. ingen bukser når du måler rundt om knæet. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Vær opmærksom på, at størrelsesguiden kun er vejledende.

For at undgå smertefulde og langvarige knæskader ved brug af skateboards, rulleskøjter eller løbehjul er det smart at bruge knæbeskyttelse. Beskyttelsen skal passe så perfekt som muligt, så det ikke irriterer eller er i vejen. Nedenfor findes vores guide til at undgå dette og derved få beskyttet dine knæ ordenligt og effektivt. Derefter er der også en video med en af vores eksperter, der giver en kort og god forklaring.


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Knæ Størrelse 22-25 26-29 30-33 34-39 39-44

Vejledning til størrelsesvalg af albuebeskyttere:

Det er vigtigt, at du måler din albue præcist og på bar hud, så du får det bedste resultat. Man finder albue størrelsen ved at måle rundt om armen ved albuen. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Husk at tabellen kun er vejledende.

Fordi vi bruger vores arme og hænder til alt, dur det ikke at komme slemt til skade. Derudover ville det være temmelig surt ikke at kunne bøje armen ved albuen, så defor er det kun genialt at gå med albuebeskyttere. Dog skal de sidde bedre end tilstrækkeligt og ikke genere eller være til unødigt besvær. Nedenfor finder du vores guide til at vælge den rigtige størrelse albuebeskytter til dig, så du uden problemer kan skate, løbe på løbehjul og rulle afsted på rulleskøjter. Nedenunder størrelsesguiden finder du en video af en af vores eksperter, der kort giver dig noget relevant information om albuebeskyttere. 


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Albue Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Albue Størrelse 20-22 23-25 26-28 29-32 33-36

Vejledning til køb af håndledsbeskyttere

Det er vigtigt, at det beskyttelsesudstyr man bruger sidder som det skal. Ellers kan det ende med, at man undlader at beskytte sig selv og derved kan komme slemt til skade. Lige meget om man er begynder eller øvet, bør man bruge håndledsbeskyttere. Både for at beskytte sig selv ordentligt, men også for bedre at turde tage de ekstra skridt, der skal til, når man føler sig godt beskyttet og tryg.

Der findes forskellige typer for håndledsbeskyttere i en variation af materialer med forskellige låsefunktioner i form af enten spænder, strop, selvklæbende tape osv. Om man vælger den ene eller den anden type er en smagssag for de fleste, men alle håndledsbeskyttere der findes på siden er den bedste kvalitet tilgængelig. Produkterne giver god beskyttelse og komfort, så der ingen undskyldning for ikke at beskytte sine håndled. 

Størrelser for håndledsbeskyttelse. Vi har lavet en guide til dig, så du kan se hvilke der passer dig.


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Størrelse X-Small Small Medium Large X-Large
Vægt 40-50 kg 50 + kg 50 + kg 50 + kg 50 + kg
Højde 130-150 cm 150-160cm 160-170 cm 170-180 cm 180 + cm
Specifikationer
CE-Certificeret Ja
Certifikat BS EN 14120
Materiale Mesh
Totalvægt 416 g / 618 g / 626 g
Kan anvendes til Kørsel på løbehjul, Rulleskøjtning, Skateboarding, Longboarding, Cykling, Cruising, Fitness
Inkluderer Knæbeskytter, Albuebeskytter, Håndledsbeskytter